BIST 9.976
DOLAR 34,05
EURO 38,05
ALTIN 2.832,35
HABER /  GÜNCEL

Adam olan istifa eder

Gazetecilik makamım elimden alınırsa simit satarım diyen Fatih Altaylı'ya Ali Atıf Bir'den sert eleştiri: Adam olan istifa eder

Abone ol

TMSF'nin Sabah ve atv'ye el koymasının yankıları sürüyor. Gazetecilik makamım elimden alınırsa istifa ederim diyen Fatih Altaylı'ya Bugün gazetesindeki köşesinden seslenen Ali Atıf Bir'den sert eleştiri: Adam olan istifa eder.

İşte Altaylı'yı çok sert sözlerle eleştiren Ali Atıf Bir'in o sözleri:

Altaylı yazılarım nedeniyle "Altaylı" saplantısı içinde olduğum, intikam ateşiyle yazılar yazdığımı düşünenler olabilir.

Keşke intikam ateşiyle yanabilen biri olabilseydim. Sadece namussuzlar kadar cesur olmaya çalışıyorum o kadar.

Altaylı simit satmaya başlasa simit sektöründe "şerefli" kimseyi bırakmaz, "simitçiyim" diye minare gölgesi bile satar sonra da "simitçiliğin" arkasına sığınıp ne kadar dürüst olduğunu ballandıra ballandıra anlatır.

Altaylı'nın ağızları ikna ağızları, bu ağızlar "gazeteciliğin" "masum" anlamının arkasına yaslanıp "makamı" koruma ağızları. Altaylı artık resmen TMSF'ye oynamaya başladı.

Yakında "Sabah hiç satılmasın, TSMF gerçekten süper bir medya patronu" diye yazmaya başlarsa kimse şaşırmasın. Oysa eski sahiplerle kanka olup voltranı oluşturan birinin, biraz onuru varsa "gazeteci" arkadaşlarını ve TMSF'yi rahatlatmak için istifa etmesi gerekmez miydi? .

Buradan da bir kez daha anlıyoruz ki önemli olan gazeteci, doktor, hakim, bilim adamı olmak değil. Ya ne olmak? Adam? Hayır. İnsan olmak insan...