BIST 9.635
DOLAR 34,00
EURO 37,88
ALTIN 2.822,15
HABER /  GÜNCEL

Acun da öldü öldü dirildi, 500 bin gitti

Var mısın Yok musun'da dün akşam heyecan fırtınası yaşandı. Hakan, Hamdi Bey'in tüm tekliflerine rağmen cesaret gösterdi.

Abone ol

GAZETECİLER/ Var mısın Yok musun'da bu akşam Hakan yarıştı. Hakan son tura hiç beklenmedik bir tabloyla girdi ve üç 500 bin TL'lik kutuyla rekora koştu. Son turda mavi kutuyu bir türlü bulamayan Hakan, 500 bin TL'lik büyük ikramiyeden oldu.

İşte son iki turda yaşananlar;

Var mısın Yok musun'da tarihi bir fırsat daha kaçtı. Hakan üçüncü tura girdiğinde Hamdi Bey'in 170 bin TL'lik teklifini ailesinin tüm baskısına rağmen kabul etmedi ve yarışmaya devam etti.


 

[PAGE]

Hamdi Bey'in kabul edilmeyen teklifinin ardından yarışmada üst üste açılan tüm kutulardan mavi kutulardaki rakamlar açıldı. Hamdi Bey'in bu turda yarışmacıya teklifi ise 199 bin TL oldu.


[PAGE]

Hakan'ın bu turun ardından tercihi ise 5 numaralı kutu oldu. Büyük heyacanın yaşandığı yarışmada Hakan'ın seçtiği kutudan 10 TL çıkınca, stüdyoda büyük sevinç yaşandı.


[PAGE]

10 TL'lik mavi kutunun açılmasının ardından ikinci tura üç 500 binlik ve 750 TL'lik bir tabloyla giren Hakan için kopan alkış fırtınası yerini bu kez heyecalı bir bekleyişe bıraktı.

Bu kez Hamdi Bey'in teklifi beklenmeye başlandı. Hamdi Bey'in bu tablo karşısındaki teklifi ise 199 bin TL oldu. akan büyük bir cesaret gösterdi ve Hamdi Bey'in teklifini kabul etmedi.

[PAGE]

  Bu büyük heyecah fırtınasının ardından Hakan'ın ilk tercihi Atilla Bey'den yana kullandı. Hakan'ın açtırdığı 15 Numaralı kutadan 500 bin TL çıktı.

Bu tercihin ardından tabloda iki kırmızı ve bir mavi kutu kalmış oldu.


[PAGE]

 Hakan son olarak 14 numaralı kutuyu tercih etti. Nefeslerin tutulduğu bu anda yine büyük moral bozukluğu yaşandı.

14 numaralı kutudan da 500 bin TL çıktı. Kutunun açılmasının ardından bazı konuklar gözyaşlarını tutamadı.

[PAGE]

Son tura girildiğinde ise Hakan'ın tablosunda 750 TL'lik mavi kutu ile bir adet 500 bin TL'lik kutu yer aldı.

Hamdi Bey'in Hakan'a bu kez verdiği teklif ise 105 bin TL oldu.

[PAGE]

Önündeki büyük fırsatı yanlış kutu seçimleriyle harcayan Hakan, kara kara düşünmeye başladı. Programdaki bazı yarışmacıların kutusuna gitme isteğine karşı çıkan Hakan, programdaki tüm riskleri aldığını söyleyerek daha ileri gitmeye cesaretinin olmadığını açıkça söyledi.

Uzun bir bekleyişin ardından Hakan, eşinin de isteğiyle Hamdi Bey'in teklifini kabul etmek zorunda kaldı.

[PAGE]

 Hakan tüm yarışmacılarla vedalaşırken Acun'da, masada duran dört numaralı kutuyu açmak için hazırlık yaptı.

Acun, Hakan'ın kutusunu açarken büyük şok yaşandı. Hakan'ın seçtiği kutudan 500 bin TL'lik büyük ikramiye çıktı. Hakan, Hamdi Bey'in 105 bin TL'lik teklifini kabul ederek 500 bin TL'lik büyük ikramiyeden oldu.