BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Acılı bir annenin feryadı

Antalya'da tabancayla vurularak dans öğretmeni Didem Emektar'ın annesi çarpıcı açıklamalar yaptı

Abone ol

Antalya'nın Manavgat ilçesinde tabancayla vurularak dans öğretmeni Didem Emektar'ın annesi Aliye Emektar, cinayetin ardından intihar girişiminde bulunan zanlı M.B'nin kızının eski sevgilisi olduğunu ve bir süredir kızını tehdit ettiğini ileri sürdü.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Hacıobası köyü yakınlarında boynundan tabancayla vurularak öldürülen Didem Emektar'ın ölüm haberini alarak Manavgat Devlet Hastanesi'ne gelen annesi Aliye Emektar, burada gazetecilere açıklama yaptı.

Cinayetin ardından intihara teşebbüs eden ve tedaviye alınan M.B. ile kızının ayrılmadan önce yaklaşık bir yıllık birliktelikleri olduğunu ve Ankara'da ortak dershane açtıklarını anlatan Aliye Emektar, şunları söyledi:

''M.B, kızımla evlenmek istiyordu. Fakat anlaşamadılar. Kızım M.B'den ayrılınca, iki ay önce yanımıza geldi ve Serik'de bizimle birlikte yaşamaya başladı. Burada özel bir radyoda günde 2 saat program yapıyordu. M.B. bize devamlı tehdit mesajları yolluyordu. Didem'in çalışmasını istemiyordu. 'Parasını ben yollarım, çalışmasın' diyordu. Kızım ise buna karşı çıkıyordu. Son olarak dün bir mesaj geldi ve M.B, 'Beni bu hale getirdiniz, bende sizi ne hale getireceğim' yazmış. Didem sabah beni aradığında, M.B'nin Serik'e geldiğini söyledi. Kızım kendisini arayan bir arkadaşına da 'M.B, beni kaçırıyor' demiş. Daha sonra kızımın ölüm haberini aldık.'' Cinayetle ilgili soruşturma sürdürülürken, olayın ardından intihar girişiminde bulunan M.B'nin tedavisi ise yoğun bakım ünitesinde devam ediyor.