BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  GÜNCEL

Acarlardan Pepeye cevap

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin iddialarına Acarlar Grubu'ndan cevap geldi.

Abone ol

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin, "silahlı adamları memurlarımı korkuttu" yönündeki açıklamaları üzerine basın toplantısı düzenleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar, "Bu açıklamaların, Sayın Bakan'ın yanlış bilgilendirilmesinden kaynaklandığını sanıyorum" dedi.

Acar, basında çıkan haberler üzerine Acarkent Coliseum Yaşam Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Açıklamaları 'talihsiz' olarak niteleyen İsmet Acar, "Çevre ve Orman Bakanı Sayın Osman Pepe'nin, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda şirketimizin Beykoz Dereseki Köyü Serdaroğlu Çiftliği'ndeki Acar İstanbul Projesi ile ilgili gerçeklere aykırı, haksız ve talihsiz açıklamaları gazetelerde haber olarak yayımlandı. Bunu hayret ve teesüfle karşıladık. İfadeler bizi şoke etti.

Bu açıklamaların, Sayın Bakan'ın yanlış bilgilendirilmesinden kaynaklandığını sanıyorum. Bu açıklamalarla, ailemizin ve şirketimizin sosyal ve mesleki itibarı ve saygınlığına gölge düşürülmüştür. Biz sürekli plansız, tapusuz ve çirkin yapılaşmadan şikayetçi olmuşuzdur. Daima uygarca yaşama imkanı sunan kent kültürü içinde çevresiyle uyumlu yeni projelerin uygulamaya konulması bize büyük bir inanç ve ideal olmuştur" dedi.