BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Abuşoğlu toprağa verildi

Anavatan Partisi Grup Başkanvekili ve Gaziantep milletvekili Ömer Abuşoğlu'nun cenazesi toprağa verildi.

Abone ol

Osmaniye'de geçirdiği trafik kazasında ölen Anavatan Partisi Grup Başkanvekili ve Gaziantep milletvekili Ömer Abuşoğlu'nun cenazesi toprağa verildi.

Abuşoğlu için Ulucami'de düzenlenen törene eşi Aysel Abuşoğlu ile oğlu Emre Abuşoğlu ve yakınları ile Başbakan Vekili Mehmet Aydın, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, ANAVATAN Genel Başkanı Erkan Mumcu ile farklı siyasi partilere mensup çok sayıda milletvekili, idareciler, sanayici ve iş adamlarıyla vatandaşlar katıldı.

İkindi namazının müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ömer Abuşoğlu'nun Türk Bayrağına sarılı cenazesi bir süre eller üzerinde taşındıktan sonra cenaze arabasıyla Asri Mezarlığa götürüldü.

Ömer Abuşoğlu'nun cenazesinin defnedilmesi sonrası kardeşi Micaz Abuşoğlu ve ANAVATAN Genel Başkanı Erkan Mumcu taziyeleri kabul etti.

Micaz Abuşoğlu, taziyeleri kabul ettiği sırada yaptığı konuşmada, ''Ben de kimileri gibi şoförünün olması halinde bu kazanın yaşanmayabileceğini düşünüyorum. Ama sonuçta her şeyi kadere bağlıyorum. Herkesten ağabeyime hakkını helal etmesini bekliyorum. Ağabeyimin güzel yönleriyle anılmasını istiyorum'' dedi.

Başbakan Vekili Mehmet Aydın ve bir grup milletvekili Ulu Cami'deki törenden sonra helikopterle Ankara'ya hareket etti.

Asri Mezarlıktaki törene katılan Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ise kara yoluyla Şanlıurfa'ya gitti.