BIST 9.577
DOLAR 34,00
EURO 37,82
ALTIN 2.821,68
HABER /  GÜNCEL

Abi ben vuruldum, çabuk gel!

Polisler olay yerine geldiklerinde iki aracın kafa kafaya çarpışmış olduğunu gördüler. Ama onları çok şaşırtan bir durum da vardı.

Abone ol

Mersin'de tartıştığı kişi tarafından tabancayla ayağından kurşunlanan 35 yaşındaki Muhittin Yüce, ambulans beklerken ağabeyini telefonla arayıp, “Alo abi. Beni silahla vurdular, çabuk gel” diyerek yardım istedi. 

İddiaya göre, alacak verecek meselesi yüzünden tartışan Muhittin Yüce ile 43 yaşındaki Abdullah Arslan, bir süre sonra kavga etmeye başladı. Yüce, cebinden çıkardığı bıçakla Aslan'ın kovalamaya başladı.

Bir süre kaçan Arslan da üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayı çekip, Muhittin Yüce'yi kurşunladı. Yüce, yakındaki otoparka sığınarak kendini kurtardı. Çağrılan ambulansın gelmesini beklerken cep telefonundan ağabeyini arayan Yüce, “Alo abi. Beni silahla vurdular, çabuk gel” diyerek yardım istedi. Ambulansla Toros Devlet Hastanesi’ne götürülen Yüce, tedavi altına alındı.

Olay sonrası motorize polis ekiplerince yakalanan Arslan da Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.

TEK DAMLA KAN YOK, 4 ÖLÜ VAR!

[PAGE]

 

TEK DAMLA KAN YOK, 4 ÖLÜ VAR!

Bir fabrikanın 5 müdürünü taşıyan araç kaza yaptı; 4'ü öldü ama tek damla kan bile olmaması polisi şoke etti.

Kırklareli'nin Vize'den İlçesi'nden Çerkezköy yönüne gelmekte olan Metin Erkul yönetimindeki 34 UJD 25 plakalı araç, Vize Bölge Trafik yakınlarında sol ön lastiğinin patlaması sonucu sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun karşı şeridine geçti. Bu sırada, Saray istikametten gelerek Vize istikametine seyreden Nebi Doğankal'ın kullandığı 39 DN 319 plakalı araç, Samet Kalıp Fabrikası'nın 5 yöneticisini taşıyan araçla kafa kafaya çarpıştı.

FABRİKANIN 4 MÜDÜRÜ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, Samet Kalıp Ar-Ge Müdürü Metin Erkul yönetimindeki araçtan bulunan, Fabrika Satış Müdürü Hamdi Yaşar İslim (56), Üretim Müdürü Ali Keskin (37), Fabrika Müdürü Yusuf İzzettin Özkan (48) ve Kalite Güvence Müdürü Halil Alfman (36) hayatını kabetti. Aynı araçta bulunan ve araç sürücüsü olduğu ifade edilen Ar-Ge Müdürü Metin Erkul'un ise ağır yaralanarak Çorlu Şifa Hastanesine kaldırılğı ve yoğun bakımda olduğu belirtildi. Erkul'un hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı, diğer araç sürücüsü Nebi Doğankal'ın ise kazayı hafif yaralarla atlattığı kaydedildi.

POLİSLER ŞAŞTI KALDI

Kazanın ardından olay yerine gelen trafik polisleri, gördükleri manzara karşısında şaşırdı. Kazada hayatını kaybeden 4 kişide de bir damla kan bulunmadığını ifade eden polisler, "Bu tip kazalarda, genellikle çarpmanın gerçekleştiği bölümde oturan iki kişi hayatını kaybeder. Ama bu kazada hem 4 kişi hayatını kaybetti, hem de hiçbirinin üzerinde bir damla kan bulunmuyor. İlk kez böyle bir olayla karşılaşıyoruz." diyerek, yaşadıkları şaşkınlığı dile getirdiler. cesetler otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

KIZINA TECAVÜZ ETTİĞİ ORTAYA ÇIKINCA İNTİHARA KALKTI

[PAGE]

KIZINA TECAVÜZ ETTİĞİ ORTAYA ÇIKINCA İNTİHARA KALKTI

Mersin’in Erdemli İlçesi’nde 13 yaşındaki kızı B.Y.’ye tecavüz ederek hamile bıraktığı iddia edilen baba 43 yaşındaki M.Y. tutuklandı.

Geçen yıl temmuz ayında aşırı alkol aldıktan sonra evine gelen M.Y., eşi evde bulunmadığı sırada ilköğretim 8’nci sınıf öğrencisi öz kızı B.Y.’ye tecavüz etti. Olayı korkusundan kimseye anlatmayan B.Y.’nin karnının büyüdüğünü fark eden anne M.Y. 20 gün önce durumdan şüphelenerek konuyu eşi M.Y.’ye anlattı. Bunun üzerine Erdemli Devlet Hastanesi’ne götürülen küçük kızın yapılan muayenesi sonucunda 5.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

İNTİHARA KALKTI

Kızının hamile olduğunu öğrenen baba eve gelip, kimsenin olmadığı sırada tarım ilacı içerek intihara kalkıştı. Ancak, baygın halde bulunup Mersin Toros Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Bu durum üzerine eşinden şüphelenen anne B.Y., savcılığa dilekçe vererek şikayetçi oldu. Soruşturmayı bu yönde sürdüren jandarmanın ifadesine başvurduğu küçük kız, kendisine tecavüz eden kişinin babası olduğunu anlattı.
ALKOLLÜYDÜM ÜZGÜNÜM

Mersin Toros Devlet Hastanesi’nde 20 gün tedavi altında kaldıktan sonra taburcu edilen babanın, olay sırasında çok alkollü olduğunu ve çok pişman olduğunu söylediği belirtildi.

Baba M.Y. çıkartıldığı mahkemece tutuklanırken, hamile kız Mersin Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce koruma altına alındı.

ÜZERİNE YORGAN DÜŞTÜ ÖLDÜ

[PAGE]

ÜZERİNE YORGAN DÜŞTÜ ÖLDÜ

YALOVA’da emeklerken yüklükten üzerine devrilen yorganların altında kalarak yaralanan 1 yaşındaki Berivan Artan, 12 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yalova Fevzi Çakmak Mahallesi Radar Caddesi 5'inci Sokak’ta oturan 33 yaşındaki Nehiban ve 35 yaşındaki Davut Artan çifti, 12 gün önce üç çocuğundan en küçüğü olan Berivan Artan’ı odasına götürerek yatırdı. Gece uyanan anne Nebihan Artan, bebeğini yüklükten devrilen yorganların altında buldu. Emekleyerek gittiği yüklükteki yorganların devrilmesi sonucu altında kalan ve babası tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Berivan'ın yapılan kontrolünde kalbinin ve solunumunun durduğu saptandı.

Yapılan müdahale ile hayata döndürülen Berivan bebek, daha sonra Bursa’ya sevk edildi. Bursa’da Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Berivan, burada 3 gün kaldıktan sonra Dörtçelik Çocuk Hastanesi’ne yatırıldı. 12 gün süren yaşam mücadelesinin ardından Berivan Artan, hastanede yaşamını yitirdi. Berivan Artan Yalova’da toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


 

ELEKTRİK DİREĞİNDE ASILI CESET

[PAGE]



MUHTARIN FECİ SONU

Elazığ'da elektik direğine lamba takmak için çıkan kişi, akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Şahinkaya köyünde meydana gelen olayda daha önce elektrik işleri uğraşan Musa Canpolat (30) isimli vatandaş, köyde bir çiftlik sahibinin talebi üzerine çiftliğin önündeki elektrik direğine çıkarak lamba takmak istedi.

Canpolat, lambayı takmaya çalışırken bir anda akıma kapılarak hayatını kaybetti. Uzun süre elektrik direğinde asılı kalan Musa Canpolat'ın cansız bedeni, itfaiye ekipleri tarafından yoğun uğraşlar sonucu direkten indirildi. 

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonucu ceset 112 ekipleri tarafından Fırat Üniversitesi Hastanesi Morguna kaldırıldı. Evli ve bir çocuk babası olan Canpolat'ın, Tunceli'nin Ovacık ilçesine bağlı Yenikonak Köyü muhtarı olduğu, kış mevsimini Şahinkaya köyünde geçirdiği öğrenildi.


BÖYLE AHLAKSIZLIK GÖRÜLMEDİ

[PAGE]



ANNE FUHUŞTA, KOCA VE ÇOCUKLAR YAN ODADA

Karısını erkeklere pazarlayan ahlâksız kocayı polisler suç üstü yakaladı. Yakalandıkları sırada kadın fuhuş yaparken, kocası ve çocukları yan odada oturuyorlardı.

Antalya’da bir evde fuhuş yapıldığı ihbarını alan polis harekete geçti. Evi takibe alan polis, içeriye sürekli erkeklerin girip çıktığını görünce baskın yaptı. Baskında Sıdıka Y. (33), bir erkekle cinsel ilişkiye girdiği sırada yakalandı.

YAN ODADA ÇOCUKLARIYLA OTURUYOR

Hemen yan odada ise kadının iki çocuğu ile eşi Hüseyin Y. (42) ve 3 erkek daha oturuyordu.

Hüseyin K.’nın karısı Sıdıka K.’yı para karşılığı erkeklere pazarladığı, odadaki 3 kişinin de sırasını bekleyen müşteriler olduğu belirlendi. Hüseyin Y. dün tutuklandı.

METROSEKSÜEL DİYE TECAVÜZ ETTİLER
[PAGE]


METROSEKSÜEL DİYE TECAVÜZ ETTİLER

Alanya'da 2 aydır işsiz olan laboratuvar teknisyeni Ali S. kaçırılıp tecavüze uğradığı şikayetiyle önceki gece polise gitti

METROSEKSÜELİM DİYE TECAVÜZ ETTİLER

Ali S., polise “Keykubat Caddesi’nde yürüyüş yapıyordum. Yanıma yaklaşıp kendilerini sivil polis olarak tanıtan 3 erkek, beni zorla otomobile bindirip dağlık bir alana götürdü. Metroseksüel (bakımına ve dış görünüşüne aşırı derecede özen gösteren erkek) olduğum için bana kızıp tecavüz ettiler. Sonra da beni dövdüler” dedi.

TECAVÜZCÜLER ARANIYOR

Bu kişilerin ağzını koli bandıyla kapattıklarını anlatan Ali S. “2 cep telefonumu, cüzdanımdaki 110 lirayı da alıp gittiler. Kendime gelince yürüyerek caddeye çıktım. Bir araç durdurup buraya geldim” dedi. Ali S., Alanya Adli Tıp Kurumu ve Devlet Hastanesi’nde muayene edildikten sonra dün ifade vermesi için adliyeye götürüldü. Polis, tecavüzcüleri arıyor.

 

FATİHTE FUHUŞ REZALETİ

[PAGE]

FATİHTE FUHUŞ REZALETİ

Fatih'te otellere yapılan fuhuş operasyonunda, aralarında doktor, avukat ve öğretmen olan yabancı uyruklu 40 kadın gözaltına alındı.

Para karşılığı otellerde fuhuş yapıldığı ihbarını değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, dün Aksaray ve çevresindeki bazı otellere yönelik operasyon düzenledi.

Aralarında doktor, avukat ve öğretmen olan Ukrayna, Moldovya, Romanya ve Rus uyruklu 40 kadın gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen kadınlar, daha sonra Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Habercilerin görüntü alması üzerine kadınlar çanta ve şapkalarıyla yüzlerini gizlemeye çalıştı. Kadınların emniyetteki işlemlerinden sonra sınırdışı edileceği öğrenildi.