BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

ABD'li rehine böyle katledildi!

Irak'ta Tevhid ve Cihad örgütünün elindeki ABD'li diğer rehine Jack Hensley'in kafası kesilirken çekilen vahşet görüntüleri de yayınlandı. İşte dehşet görüntüleri:

Abone ol

Yayınlanan video görüntülerinde, maskeli beş kişiden biri elindeki bildiriyi okuyor, ardından da Hensley yere yatırılarak büyük bir bıçakla kafası gövdesinden ayrılıyor.

İnternet Haber okurlarına önemli uyarı:: Görüntüler adeta insanın kanın donduracak derecede şiddet içermektedir. Ruh sağlığınızın bozulmaması için video görüntülerine tıklamadan önce bu uyarımızı dikkate almanızı öneririz. 18 yaşından küçüklerin izlemesi sakıncalıdır..

Kasette, Hensley'in kafasını kesenler sloganlar atıyor, bir kişi de kesik başı tutuyor.

Görüntüler için TIKLAYIN.

Hensley'in başsız vücudu Irak'ın başkenti Bağdat'ta yol kenarında bulunmuş, Amerikan Büyükelçiliği'ne götürülen cesedin Hensley'e ait olduğu doğrulanmıştı.

Tevhid ve Cihad'ın elinde bulunan İngiliz rehinenin ise, İngiltere Başbakanı Tony Blair'e, "Ölmek istemiyorum. Lütfen, Irak'taki kadın tutuklular serbest bırakılsın" şeklindeki çağrısının yer aldığı bir başka video da bugün yayınlandı.

İngiliz rehine Ken Bigley'in görüntüleri için TIKLAYIN.  

Teröristler, 2 ABD'li ve 1 İngiliz'i kaçırdıktan sonra, Irak'taki kadın tutukluların serbest bırakılmasıni istemişler, yoksa rehinelerin kafalarının kesileceği tehdidinde bulunmuşlardı.

ABD ve İngiltere'ye göre ise Saddam'ın iki silah uzmanının dışında Irak'ta kadın tutuklu bulunmuyor.