BIST 9.976
DOLAR 34,09
EURO 38,10
ALTIN 2.841,46
HABER /  GÜNCEL

95 yaşında katil oldu

95 yaşındaki adam niye katil olur? İşte onu katil eden o neden...

Abone ol

Edirne’de 95 yaşındaki İbrahim Karagöz, bahçe düzeni nedeniyle tartıştığı alt komşusu 76 yaşındaki Niyazi Bican’ı çöp atmak için dışarı çıktığında, balkondan av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü.

Olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Oturdukları apartmanının bahçe düzeni yüzünden tartıştıkları öne sürülen iki komşunun arası açıldı. Her karşılaştıklarında tartışan İbrahim Karagöz ile Niyazi Bican dün akşam saatlerinde yine kavga etti.

Öfkesi bir türlü dinmeyen İbrahim Karagöz, av tüfeğini de yanına alarak balkonda oturup Niyazi Bican’ın dışarı çıkmasını bekledi. Niyazi Bican’ın çöp dökmek için dışarı çıktığını gören Karagöz, 5 yıllık komşusu ve arkadaşını başından vurarak öldürdü.

Çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine İbrahim Karagöz polis tarafından gözaltına alınırken, Niyazi Bican’ın cesedi ise nöbetçi savcının incelemelerinin ardından Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı duyan Niyazi Bican’ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.