BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

9 yaşında kızı kaçıran gözaltında

9 yaşındaki kızı evlendirmek için kaçırdığı öne sürülen aileden bir kadın gözaltında alındı.

Abone ol

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 9 yaşındaki kızı kendi çocuğuyla evlendirmek amacıyla kaçırdığı iddia edilen aileden bir kadın gözaltına alındı.

Kız çocuğunun kaçırılmasına karıştığı öne sürülen 2 kişi ise aranıyor. Gebze'de 4 gün önce meydana gelen olayda, 9 yaşındaki Ş.G'yi çocuğuyla evlendirmek amacıyla kaçırdığı ve alıkoyduğu iddia edilen aileden K.Ç, Mevlana Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgisi olduğu sanılan kadının kocası E.Ç. ile yeğeni E.Ç'nin ise yakalanmaya çalışıldığı bildirildi. Gebze'de, polise başvuran E.G, misafir olarak gittiği kayınpederinin evinin bahçesinde 9 yaşındaki kızı Ş.G'nin, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kaçırıldığını bildirmişti.

POLİS OLAYI ÇÖZDÜ

E.G, polise, kızının 8 yaşındaki bir çocukla evlendirilmek üzere roman bir aile tarafından kaçırıldığını ve kendisine başlık parası teklif edildiği bilgisini de vermişti. Polis, babadan kızı kaçıranlarla temas kurmasını ve 10 bin YTL başlık parası karşılığında evlenmelerine razı olduğunu söylemesini istemişti. Baba da polisin teklifi üzerine kızı kaçırdığı iddia edilen ailenin teklifini kabul etmiş, bunun üzerine Ş.G. serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.