BIST 9.900
DOLAR 34,11
EURO 38,12
ALTIN 2.875,90
HABER /  GÜNCEL

7 kişi TECAVÜZ etti

7 kişinin silah zoruyla 5 saat boyunca tecavüz ettiği kızlar dehşeti anlattı.

Abone ol

ADANA’da telekız oldukları öne sürülen 25 yaşındaki Ç.Ç. ve 23 yaşındaki G.E.’ye 5 saat boyunca başlarına silah dayayarak tecavüz edip, cep telefonunun kamerasıyla kaydettikten sonra, para ve cep telefonlarını gasp ettikleri öne sürülen 7’si tecavüz sanığı 5’i tutuklu 10 kişi ilk kez yargıç karşısına çıktı.

Poliste tecavüzü ayrıntılarıyla anlatan telekızlar, mahkemede tecavüzcülerden 4’ünü teşhis etti, ancak şikayetçi olmadı. İfade verirken korkudan yere bakıp, titreyen ve ayakta durmakta zorlandığı görülen G.E.’ye korkmamasını söyleyen mahkeme başkanı, adaletin yerini bulması için doğruları anlatmasını istedi.

Başkanın bu sözleri üzerine biraz rahatlayan G.E., “Bizi mısır tarlasına götürdüler. Burada ilişkiye giremeyeceğimizi söyleyip otele gitmek istedik. Otele verecek paraları olmadığını söyleyince biz de ’gelmişken ilişkiye girelim’dedik. Bizi getiren 3 kişiyle ilişkiye girdikten sonra içinde 4-5 kişi bulunan araba yanımıza geldi. 2 kişi ile daha ilişkiye girdim. Çantamdaki 300 YTL ve kredi kartımı aldılar vermediler” dedi.

Zanlılardan Oğuz Mutlutürk tahliye edilirken, telekızlar tecavüz nedeniyle ruh ve beden sağlıklarının bozulup bozulmadıklarının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.