BIST 9.976
DOLAR 34,06
EURO 38,05
ALTIN 2.833,33
HABER /  DÜNYA

6 yıllık ilşkisindeki gerçek şok etti

İngiltere'de kendisini erkek olarak tanıtan bir kadına aşık olan genç kız, altı yıllık ilişkilerinin sonunda şok oldu İşte o acı gerçek...

Abone ol

İngiltere'de kendisini erkek olarak tanıtan bir kadına aşık olan genç kız, altı yıllık ilişkilerinin sonunda sevgilisinin bir kadın olduğunu öğrenince şoke oldu.

İskoçyalı bir genç henüz 14 yaşındayken, cep telefon numarası benzerliği sebebiyle kendisini Lee olarak tanıtan adamla birkaç kez konuştu. Aradan 4 yıl geçtikten sonra, Lee yeniden arayıp yakınlarda olduğunu ve görüşmek istediğini söyledi. O günden sonra hiç ayrılmayan Lee ve şu anda 24 yaşında olan sevgilisi, geçen Mart ayında evlenmeyi planlıyorlardı.

Genç kadının iki küçük kızı, Lee'ye 'baba' diyordu. Genç kadına göre, Lee'de hiçbir sorun yoktu. Zaten polis gelip kendisine sevgilisinin aslında bir kadın olduğunu anlatana kadar da onun bir lezbiyen olduğunu anlamamıştı. Kimliğini açıklamak istemeyen genç kadın, Lee'nin aslında Samantha Brooks adlı bir kadın olduğunu ve daha önce de kendisini erkek olarak tanıtarak başkalarını da kandırdığını öğrendiğinde gözyaşlarına boğuldu.

'Erkek olmadığından hiç şüphelenmedim. Göğüslerini eski sevgilisi yaraladığı için bandajlıyordu. Yanımda hiç tamamen çıplak kalmadı çünkü testis kanseri olduğu için utandığını söylüyordu" dedi. Samantha Brooks iki saldırı ve iki kadına cinsel kimliği hakkında yalan söyleyerek onlarla seks yapma suçundan dava edildi. Ancak tanıklardan biri konuşmayı reddedince dava düştü