BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  DÜNYA

57 Yaşındaki nine karda kızak kayarsa...

Yozgat’ta kar yağışına en çok çocuklar sevdi. Hafta sonu tatilini fırsat bilen çocuklar kızak kayarak karın tadını çıkartırken, 57 yaşındaki...

Abone ol

Yozgat’ta kar yağışına en çok çocuklar sevdi. Hafta sonu tatilini fırsat bilen çocuklar kızak kayarak karın tadını çıkartırken, 57 yaşındaki nine ise torunlarıyla birlikte kızak kaydı.
Yozgat’ta dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı şehri kısa sürede beyaza bürüdü. Gece havanın dona çekmesi üzerine eriyen karlar buz tutarken, sürücüler buz tutan araçların camlarını kazımada güçlük çekti. Karın tadını ise en çok çocuklar çıkardı. Hafta sonu tatilini fırsat bilen çocuklar ellerine aldıkları naylon poşetler, kızak ve tepsilerle mahalle aralarındaki yokuşlarda kızak kayıp karın keyfini çıkardı. Torunlarıyla birlikte kızak kayan nine ise kızak kaymanın zevkli olduğunu ve torunlarıyla birlikte kızak kaydıklarını söyledi.
Çocuklar ise kar yağışına çok sevindiklerini belirterek, “Kar çok ince yağdığı için kardan adam yapamadık ama kızak kayıyoruz. Kızak kaymak çok zevkli” dedi.
(İHA)