BIST 9.976
DOLAR 34,09
EURO 38,05
ALTIN 2.838,81
HABER /  GÜNCEL

55 yaşında gelen ihanet

Mersin'de, karısına "Birlikte hacca gidelim" diyerek evini satan bir şahıs, 32 yıllık eşini ortada bırakarak kayıplara karıştı.

Abone ol

Mersin'de, karısına "Birlikte hacca gidelim" diyerek evini satan bir şahsın, 32 yıllık eşini ortada bırakarak kayıplara karıştığı iddia edildi.

Halkkent Mahallesi'nde oturan Mahmut ve Sitti Güneş çiftinin 32 yıllık evliliği, ilginç bir şekilde noktalandı. Matbaa işiyle uğraşan 55 yaşındaki Mahmut Güneş'in, yaklaşık 2 ay önce eşini "Birlikte hacca gideceğiz" diyerek kandırdığı ve evini sattıktan sonra, 32 yıllık karısının altınlarını da alarak kayıplara karıştığı ileri sürüldü. Mersin'de reklam ve matbaa işleriyle uğraşan Mahmut Güneş'in ortada kalan eşi Sitti Güneş (52), kocasının dul bir kadın tarafından kandırıldığını iddia ederek, yardım istedi.

Kocasıyla 32 yıl önce birbirlerini severek evlendiklerini belirten Sitti Güneş, "Mutlu bir evliliğimiz vardı. Eşim bir gün bana 'Evi satıp hacca gidelim mi?' diye sordu. Ben de kabul ettim. Bunun üzerine oturduğumuz evi sattık. Aradan çok kısa bir süre geçtikten sonra, bir pazar sabahı beni Osmaniye'ye ailemin yanına götürerek, akşama gelip alacağını söyledi. Ancak o günden sonra eşimi bir daha göremedim. Giderken evdeki altınlarımı da almış" dedi.
Eşinin kayıplara karıştıktan sonra 2 defa kendisini telefonla arayarak ağladığını anlatan Sitti Güneş, "Eşim bana telefon açtığında, 'Ben seni bırakmazdım ama elimde değil. 32 yılı silmem mümkün değil. Sen bir an önce Osmaniye'ye ailenin yanına yerleş' diyerek dert yandı.

Kocamın arkadaşlarından öğrendiğim kadarıyla, eşinden ayrılan 26 yaşındaki bir kadın, kocama 'Senden hamileyim, benimle kaçacaksın' diyerek kandırmış. Eşimin kısır olduğuna dair elimde doktor raporu var. O kadının kocamdan hamile kalması mümkün değil. Bizim 32 yıldır çocuğumuz olmadı ve olmayacağı söylendi. Kadının söylediği tamamen bir yalan" şeklinde konuştu.
Eşinin kendisinden boşanmak için avukat aracılığıyla haber gönderdiğini de belirten Sitti Güneş, "Eşimi o kadın kandırıyor. Ben her şeye rağmen onun dönmesini istiyorum. Başımızı sokacak bir yuvamız kalmasa da, 32 yıllık evliliğimizi bitirmeyi istemiyorum. Eşimi görenlerin bir an önce bana haber vermelerini istiyorum" dedi.