BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

5 yıldızlık haşema krizi

Kemer'de bir otel, haşemalı müşterisine ilginç bir yasak getirdi. Ukraynalı müşteri bu yasağın şaşkınlığını yaşıyor.

Abone ol

Kemer'deki Club Marco Polo'da tatil yapan Dağıstan asıllı Ukraynalı müslüman işadamı Salgarey Salgereeva’nın eşi Zukhra ve kızı Madina'nın havuz keyfi, otel yönetimi tarafından engellendi. Yasağın gerekçesi ise haşemalı havuza girmek! 

Kemer'in Çamyuva Beldesi'ndeki 5 yıldızlı Club Marco Polo'da tatil yapan Ukraynalı müslüman işadamı Salgarey Salgereeva’nın eşi Zukhra ve kızı Madina, önce günlük giyisileri ile havuza girdi.

Otel yöneticileri, diğer müşterilerin rahatsız olduğunu ve havuzda hijyeni sağlamak için konulan kurallara aykırı olduğu gerekçesiyle anne- kızı uyardı. Bunun üzerine çarşıdan birer haşema satın alan Zukhra ve kızı Madina Salgereeva, bu kez de haşemalarıyla havuza girdi. Otel yöneticilerinin uyarısına rağmen haşemayla havuza girmeyi sürdüren anne- kızdan otelden ayrılmaları istendi. Bunun üzerine anne- kız, durumu Salgarey Salgereeva’ya bildirdi.

Hatırlı dostlar devrede
Ukraynalı işadamı, Türkiye'deki hatırlı dostlarını arayarak harekete geçirdi. Konunun intikal ettirildiği Kemer İlçe Turizm Danışma Bürosu yetkilileri, 5 yıldızlı tesis yöneticileri ile görüşerek soruna çözüm bulunmasını istedi. Tesisi çok beğendiklerini belirten anne- kızın, haşema ile havuza girmeme koşuluyla otelde konaklamaya devam etmesine izin verildi.