BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

5 dakikalık taktikler evlilik kurtarıyor

5 dakikalık taktikler evlilik kurtarıyor

Evliliğiniz canlandırmak ve mutlu kılmak elinizde. 5 dakikalık pratik önerilerimizi kolayca uygulayıp evliliğinizi güzelleştirebilirsiniz. evliliğin istediğimiz gibi devam etmesi için ilişkimize zaman ayırmamız gerekiyor. ancak, hayatın yoğun temposunda ne kişisel yardım kitaplarını okumaya ne de...

5 dakikalık taktikler evlilik kurtarıyor

Evliliğiniz canlandırmak ve mutlu kılmak elinizde. 5 dakikalık pratik önerilerimizi kolayca uygulayıp evliliğinizi güzelleştirebilirsiniz.

Evliliğin istediğimiz gibi devam etmesi için ilişkimize zaman ayırmamız gerekiyor. Ancak, hayatın yoğun temposunda ne kişisel yardım kitaplarını okumaya ne de iyi bir evlilik için yapmamız gereknleri yapmaya zaman var!

Evliliğinizi güzelleştirmek, canlandırmak ve ufak tefek sorunları gözmezden gelmek için pudra.com’un size çok pratik önerileri var.

5 dakikalık taktikler evlilik kurtarıyor

Onunla aşık olduğunuz kişi gibi konuşun

Anlaşılması güç bir tarif gibi görünse de mutlu ilişki için basit ve etkili bir yöntem.

Evli olduğunuz adamla zaman zaman arkadaş gibi olmanız çok normal. Ama bu, arkadaşlığın dozunu iyi ayarlayamayıp, kızdığınız zaman ona işe yaramaz biriymiş gibi hitap etmeniz sonucunu yaratmamalı. Aksi takdirde bu bir alışkanlığa dönüşür ve karşılıklı olarak çekiciliğinizi kaybedersiniz.

Onunla dikkatli bir tonda konuşmaya özen gösterin. Saygılı, kibar ve anlayışlı... Bazen sinirlenebilirsiniz, duygularınız coşabilir elbette. Sadece beş dakikalık bir ara verin, biraz dışarı çıkıp temiz havayı içinize çekin. Ta ki normal bir ses tonunu yakalayana kadar...

5 dakikalık taktikler evlilik kurtarıyor

Aşıklar gibi öpüşün

“Birlikteliğimiz uzun yılları devirdi ve artık tutkulu öpüşmeler mazide kaldı” diye düşünüyor olabilirsiniz. Bu köhne düşünceyi derhal çöpe atın!

Akşamları işten eve döndüğünüzde sadece beş dakikanızı tutkulu bir öpüşme için ayırın. Bu, o akşamki havanızın nasıl olacağına dair önemli bir işaret olacaktır. Gergin bir günün ardından evde de gerginlik yaşamamak, aranızda tatlı bir iletişim kurmak için sadece “bir öpücük” çok işe yarayabilir!

5 dakikalık taktikler evlilik kurtarıyor

“Ben” yerine “Biz” deyin

Kendinizi “ben” sözcüğü yerine “biz”i kullanmak için yeniden programlayın. Bu, evliliğinize kesinlikle pozitif katkı sağlayacaktır. İngiltere’de yapılan çalışmada, bu basit değişimin ilişkide dikkate değer bir etki gösterdiği ortaya çıkmış. Çiftler birbirlerine karşı daha olumlu yaklaşmaya, psikolojik stresi daha az yaşamaya başlamışlar.

Endişelenmeyin! Bu, “birey” olma halini kaybetme anlamına gelmiyor. Sadece aranızda sağlıklı bir bağ kurmayı ve birbirinizi desteklemeyi ifade ediyor. Kısacası, yalnızca “biz” sözcüğünü kullanmak, “birliktelik sanatı”nda başarılı olmanıza yardımcı oluyor.