BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

450 YTL için 6 yaşlı ezildi

Yaşlı ve özürlülerin maaş kuyruğu büyük bir çile... Diyarbakır'da 6 kişi izdihamdan ezildi. İki özürlü birbirine bıçak çekti.

Abone ol Diyarbakır'da maaş kuyruğundaki 6 yaşlı ezilme tehlikesi atlattı. Özürlü iki kişi ise kuyruk kavgasında birbirine bıçak çekti.

Diyarbakır'da banka önünde yaşanan maaş kuyruğu kavgalara neden oluyor. Devletin 3 ayda bir kendilerine verdiği 450 YTL'lik özürlü ve yaşlılık maaşlarını almak için sabahın erken saatlerinde banka önünde kuyruğa giren vatandaşlar ezilme tehlikesi geçiriyor.

Ofis'teki Ziraat Bankası'na bu sabah maaşlarını almak için gelen yüzlerce vatandaş aynı anda banka önünde yoğunlaşınca izdiham yaşandı. Yaşanan yoğunlukta ezilme tehlikesi geçiren 6 kişi çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

Yoğunluğu önlemek isteyen Ziraat Bankası güvenlik görevlileri ile vatandaşlar arasında tartışma yaşanması üzerine polisten yardım istendi. Ancak olay yerine gelen polis memurları da kalabalığı sıraya geçiremedi.

SIRA İÇİN BIÇAK KAVGASI
2 özürlü vatandaş sıra nedeniyle birbirlerine bıçaklarla saldırdı. Kavga, çevredeki vatandaşlar tarafından yatıştırılırken maaş sırasında bekleyen bazı yaşlılar büyük korku yaşadı.