BIST 10.873
DOLAR 32,68
EURO 35,40
ALTIN 2.483,46
HABER /  DÜNYA

35. Maraton diğerlerinden çok farklı oldu”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 35. Vodafone İstanbul Maratonu devam ederken İHA’ya özel açıklamalarda bulundu.<br/>Başka...

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 35. Vodafone İstanbul Maratonu devam ederken İHA’ya özel açıklamalarda bulundu.
Başkan Topbaş, "35. Maraton diğerlerinden çok farklı oldu” dedi.35. İstanbul Maratonu’nu altın kategoride başlattıklarını dile getiren Kadir Topbaş, “İstanbul bu yönüyle de maratonda en önde olan kentlerden. Vodafone İstanbul Maratonu’nun bu yönüyle de en önemli kentler arasında yer aldı. Dünya spor klasmanında da yerimizi alacağımıza inanıyorum. Kıtalararası koşu sadece İstanbul’da var. Hava da tam bir maraton havası. Bu bir koşu veya yürüyüş değil. Esasında birliktelik gerçek olan. Umutlara ve güzelliğe yürümek esas olan. Katılan herkese teşekkür ediyor, sağlık ve sıhhat diliyorum. Türkiye’de özellikle İstanbul Maratonu olarak bu önemli organizasyonu herkese hissettirir olduk" dedi.Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara da İstanbul Maratonu’nun sporun dışında başka anlamları olduğunu vurgulayarak, “Nice 35. yıllar yaşamak dileğiyle” diye konuştu.
(İHA)