BIST 9.774
DOLAR 34,07
EURO 37,91
ALTIN 2.803,94
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

3. Turizm ve Bahar Şenliği başladı

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu öğrencilerinin düzenlediği "3. Turizm ve Bahar Şenliği" başladı.

Abone ol

Kuşadası Bayraklıdede Mahallesi Kuştur mevkiindeki Mocamp Tesisleri'nde buluşan öğrenciler çeşitli aktiviteler, yarışmalar ve amatör grupların söylediği şarkılarla eğlendi.

3. Turizm ve Bahar Şenliği ödüllü basket ve tavla karşılaşmaları, yastık savaşı, halat çekme yarışması ve bünye meselesi yarışması gerçekleştirildi. Ayrıca Grup Sisli, 12 Volt, Paprika, Ters Yön, Ada Türkü Grubu ve Grup Sissiniz konserler verdi. Dj. Özgür Özmavi'nin sunuculuğunu yaptığı şenlikte Dj Doan ve Dj Mourad üniversitelileri coştururken, oryantal ve çeşitli dans gösterileri yapıldı ve sürpriz çekilişler düzenlendi.

Şenlik sorumlusu Cengizhan Bayraktar, şenliğe katkılarından dolayı Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'e teşekkür ederek, "Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla okulumuz öğrencilerini bir araya getirdiğimiz etkinliğimiz yoğun ilgi gördü" dedi.

Başkan Altungün ise, Kuşadası'nda üniversite öğrencilerini buluşturan şenliğe katkı sağlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Kuşadası ile üniversiteyi bütünleştirmeyi hedefliyoruz. Bu şenlik bu hedefimize ulaşmaktaki ilk etkinliğimiz oldu. Kuşadası'nın bir üniversite şehri olması için katkılarımız sürecek" diye konuştu.