BIST 10.487
DOLAR 32,85
EURO 35,12
ALTIN 2.427,90
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

23 Nisan'da İhlas Koleji farkı

İhlas Koleji ve Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Uluslar arası Çocuk Festivali muhteşem bir finalle sona erdi.

Abone ol

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İhlas Koleji ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali ile kutlandı.

İki gün süren organizasyonun ilk gününde Beylikdüzü Beylicium AVM’de başlayan gösteriler 23 Nisan günü İstanbul Outlet Park, Beylikdüzü Carrefour ve İhlas Kolejleri gösteri salonlarında yapılan etkinliklerle sona erdi.

İhlas Koleji’nin davetlisi olarak ülkemize geldikleri günden itibaren gösterileriyle izleyenleri kendilerine hayran bırakan Slovakya, Gürcistan ve Bulgaristan folklor ekipleri her üç alışveriş merkezinde de kendi ülkelerine özgü yöresel dansları ve değişik gösterilerle büyük beğeni ve alkış topladılar.

Alışveriş merkezlerindeki kendilerini izlemeye gelen seyircilerin göstermiş oldukları yoğun ilgi ve misafirperverlikten dolayı oldukça mutlu olan yabancı konuklar, İhlas Koleji’ne gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, “İhlas Koleji yetkililerine, bizi bir an yalnız bırakmayan İhlas Koleji öğrencilerine teşekkür ediyoruz, bizi fevkalade güzel ağırladılar. Türkiye’de olmaktan çok mutluyuz.” dediler.

İstanbul un tarihi ve doğal güzelliklerini de görme fırsatı bulan yabancı konuklar İstanbul'u ve Türkiye'yi çok sevdiklerini söylediler. Slovakya, Gürcistan ve Bulgaristan folklor ekipleri, İhlas Koleji öğretmen ve öğrencileriyle birlikte muhteşem bir yat gezisine de çıktılar. Dünyanın incisi Boğaz'a hayran kalan yabancı konuklar gezintiye doyamadıklarını ifade ettiler.

Misafir Ülke Folklor Gurupları Başkanları İhlas Kolejine yaptığı ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiklerini belirterek dünyada sadece Türkiye'de kutlanan Çocuk Bayramı'nda gösteriler yapmaktan onur duyduklarını ifade ettiler.

- İhlas Koleji’nin Minikleri de Airport AVM, Bahçelievler Carrefour ve Real Alışveriş Merkezindeydi.

İhlas Koleji’nin anaokulu öğrencileri, hazırlamış oldukları gösterilerle Airport AVM, Bahçelievler Carrefour ve Real Alışveriş Merkezi’nde 23 Nisan coşkusunu yaşattılar. Yapmış oldukları dans ve halk oyunu gösterilerinde bütün hünerlerini gösteren İhlas Kolejli minikler izleyenler tarafından alkış yağmuruna tutuldular.