BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

2013 yılında ayrılan ünlüler

2013 yılında ayrılan ünlüler

2013´ü ayrılıkla hatırlayacak olan dünyadan ve Türkiye´den ünlü çiftler

2013 yılında ayrılan ünlüler

Engin Altan Düzyatan & Özge Özpirinççi


Nisan ayında nişanlanan ve evlilik hazırlığı yapan Engin Altan Düzyatan-Özge Özpirinçci çiftinden ekim ayında ayrılık haberi geldi. Ayrılıkla ilgili dedikodular çıkmasına fırsat vermeden yazılı bir açıklama yapan Düzyatan, şöyle dedi:

“Nisan ayında evlilik kararı alarak nişanlandığım Özge Özpirinçci ile karşılıklı saygı çerçevesinde ayrılık kararı almış bulunmaktayız. Her ikimiz içinde hayırlı olmasını diliyorum. Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet için tüm basın mensubu arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.'

2013 yılında ayrılan ünlüler

Miranda Kerr & Orlando Bloom


Ünlü çift hakkında epeyce söylenti çıktı ve sonunda resmi olarak açıklandı: Miranda Kerr ve Orlando Bloom yollarını ayırdı! Ekim ayında boşanan çift, 2007 yılından bu yana birlikteydi. Evliliklerinden 2011 yılında doğan Flynn adlı oğulları var.

2013 yılında ayrılan ünlüler

Bradley Cooper & Zoe Saldana


Çiftin ayrılmalarının üzerinden neredeyse bir yıl geçti. Çünkü bitirmekte olduğumuz yılın ilk ayında ayrılmışlardı. Zoe Saldana kendine çoktan yeni bir hayat kurdu bile. Eylül ayında, bir süredir birlikte olduğu Marco Perego ile evlendi.

2013 yılında ayrılan ünlüler

Vahide Gördüm & Altan Gördüm


18 yaşında bir kızları bulunan çift, 21 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Altan Gördüm’ün, eşinin meme kanseri tedavisi süresince ona destek olmasıyla örnek çift olarak takdir toplayan Gördüm’ler, boşanma kararını ortak bir açıklamayla duyurdu. Oyuncu çiftin tiyatroda birlikte çalışmayı sürdürdüğü biliniyor.