BIST 9.351
DOLAR 34,21
EURO 37,91
ALTIN 2.927,96

2012'de ünlüleri neler bekliyor?

2012'de ünlüleri neler bekliyor?

Kehanetleriyle çok konuşulan ünlü astrolog nuray sayarı, sabah.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu. 2012'de ünlü isimleri neler beklediğini söyleyen sayarı, yine çok konuşulacak.işte ünlü astrolog nuray sayarı'nın kehanetleri...kaynak: sabah

2012'de ünlüleri neler bekliyor?

Kehanetleriyle çok konuşulan ünlü astrolog Nuray Sayarı, sabah.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu. 2012'de ünlü isimleri neler beklediğini söyleyen Sayarı, yine çok konuşulacak.

İşte ünlü astrolog Nuray Sayarı'nın kehanetleri...

Kaynak: Sabah

2012'de ünlüleri neler bekliyor?

DEMET AKALIN

Demet Akalın, yakinen tanıdığım için değil, ünlü kimliğiyle birlikte astrolojisini de çok iyi bildiğim bir insan. Demet Akalın boğa burcu. Yükselen burcu ise terazi. Aurası ve enerjisi çok yüksek. 2012’de yaptığı her işle kendinden çok söz ettirecek ve yeni bir albüm çıkararak çok büyük başarıya ulaşacak. Şu an hayatının aşkına başladı. Bu ilişki ona evlilik getirebilir. Anneliği tattırabilir.

2012'de ünlüleri neler bekliyor?

Demet tam feminen. Aslında o özgür ruhunun altında muazzam bir kadın enerjisi yatıyor. Anne olmak için doğru eşi bekliyor. Demet’in doğum haritası bana bunu gösteriyor. Demet bugünkü ilişkiyi 22 Mart’a kadar olan süreçte devam edeceğini, en kritik dönemin 22 Mart-13 Nisan dönemi olacağını, o süreçte birtakım kaoslar olursa olur, ama o süreci atlattıktan sonra haritası hayatını kuracağı insanla birlikte olduğunu gösteriyor.

2012'de ünlüleri neler bekliyor?

NİHAT DOĞAN

İş ve kariyer alanında sakin bir ilerleme görüyorum. Ancak herkes için şaşırtıcı olacak bir aşkla gündeme gelecek.