BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22

2007'nin MATRAK olayları

2007'nin MATRAK olayları

Yangınlar, seller, maden kazaları, kanlı şiddet olayları, savaşlar, uçak kazalarıyla geçen 2007'de dünyada insanları güldüren olaylar da meydana geldi. anadolu ajansı yılın matrak olaylarını geçti. işte bazıları:

2007'nin MATRAK olayları

YANGINLAR, SELLER, MADEN KAZALARI, KANLI ŞİDDET OLAYLARI, SAVAŞLAR, UÇAK KAZALARIYLA GEÇEN 2007'DE DÜNYADA İNSANLARI GÜLDÜREN OLAYLAR DA MEYDANA GELDİ. ANADOLU AJANSI YILIN MATRAK OLAYLARINI GEÇTİ. İŞTE BAZILARI:

2007'nin MATRAK olayları

YAYALAR DAHA TEHLİKELİ: PERU'DA SARHOŞ YAYALARIN, SARHOŞ SÜRÜCÜLERDEN İKİ KAT DAHA FAZLA ÖLÜMLÜ KAZAYA YOL AÇTIĞI ORTAYA ÇIKTI. YAPILAN ARAŞTIRMADA AYRICA, BAŞKENT LİMA'DAKİ TAKSİ ŞOFÖRLERİNİN ÇOĞUNUN EHLİYETİNİN SAHTE OLDUĞU SAPTANDI.

2007'nin MATRAK olayları

EN KOMİK BOŞANMA: SUUDİ ARABİSTAN'DA BİR ADAM, BİR ERKEK TARAFINDAN SUNULAN TELEVİZYON PROGRAMINI YALNIZ BAŞINA SEYRETTİĞİ GEREKÇESİYLE KARISINI BOŞADI. SEBEP, PROGRAM SUNUCUSUNUN ERKEK OLMASININ YANI SIRA AİLEDEN OLMAMASIYDI.

2007'nin MATRAK olayları

YILIN EN ZAVALLISI: ÇİN'DE KARISI VE ANNESİNE TAHAMMÜL EDEMEYEN ADAM, KARAKOLA SIĞINMAK İSTEDİ, TALEBİ REDDEDİLİNCE DE HAPSE GİRMEK İÇİN BİSİKLET ÇALDI