200 bin Euro'ya almıştı! Ferrari'si Kıvanç Tatlıtuğ'un başına bela oldu
![200 bin Euro'ya almıştı! Ferrari'si Kıvanç Tatlıtuğ'un başına bela oldu](https://img.internethaber.com/rcman/Cw720h450q95gc/storage/files/images/2019/06/14/aa-OqD6_cover.jpg)
Kıvanç Tatlıtuğ, 200 bin Euro'ya aldığı Ferrari'sini satışa çıkardı fakat alıcı bulamayınca lüks araç başına dert oldu.
![200 bin Euro'ya almıştı! Ferrari'si Kıvanç Tatlıtuğ'un başına bela oldu](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2019/06/14/kkivanc-IpK7.jpg)
Son olarak Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve yönettiği Organize İşler Sazan Sarmalı filmindeki tiplemesiyle gönüllere taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ, lüks araç filosunda bulunan 98 model Ferrari'sini 1 milyon 725 bin TL'ye satamıyor.
![200 bin Euro'ya almıştı! Ferrari'si Kıvanç Tatlıtuğ'un başına bela oldu](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2019/06/14/ekran-resmi-2019-06-14-11-a2Xk.png)
Yakışıklı oyuncu, 200 bin Euro'ya aldığı lüks araç olan söz konusu Ferrari Spider F1 model aracını bir internet sitesinden 1 milyon 725 bin TL'ye satışa sundu. Tatlıtuğ'un, piyasa değeri 1 milyon 500 bin TL olan Ferrari'si beklenen ilgiyi görmedi. İstanbul sokaklarında sık sık görüntülenen lük araç, Kuruçeşme'deki bir galeride tutuluyor ve yaklaşık bir aydır alıcısını bekliyor.
![200 bin Euro'ya almıştı! Ferrari'si Kıvanç Tatlıtuğ'un başına bela oldu](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2019/06/14/arac-BAR4.jpg)
Araçlarını kendi zevkine göre dizayn eden genç yetenek kıvanç Tatlıtuğ, satışa çıkardığı aracının koltuklarını kırmızı deriyle kaplatmıştı.
![200 bin Euro'ya almıştı! Ferrari'si Kıvanç Tatlıtuğ'un başına bela oldu](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2019/06/14/ferrari-hi0w.jpg)
Gezmeyi, seyahat etmeyi seven yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, otomobil ve motosiklet tutkusu herkes tarafından biliniyor.