BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

2 yıllık korkunç sır ortaya çıktı

2 yıllık cinayetteki korkunç sır ortaya çıktı. Gerdek gecesi tecavüze uğrayan gelin şikayetçi oldu. Bir esnaf rezil halde yakalandı. İşte 3. sayfa haberleri;

Abone ol

Küçükçekmece’de 2 yıl önce kaybolan 36 yaşındaki kuaförün yasak aşk cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı. Kuaförün yasak aşk yasadığı sevgilisinin ailesi ve kocası tarafından darp edildikten sonra ayağına taş bağlanarak gölete atıldığı öğrenildi.
30017_8321_29122012_2.jpg
31 Mart 2011 tarihinde kuaför Murat Kurul’un (36) kaybolmasının ardından ailesi Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği’ne kayıp başvurusunda bulundu. 19 aydır kayıp olan kuaförün cinayete kurban gittiğini düşünen ekipler, çalışmalarını genişletti.

30 Mart 2011 tarihinde polise gelen bir ihbar, cinayetin çözülmesini sağladı. İhbarda Murat Kurul’un yasak aşk yaşadığı öğrenilen Seval A., eşi Mustafa A.'dan şiddet gördüğünü söyleyerek polise başvurdu. Polis ifadesini aldığı Seval A.’yı daha sonra evine gönderdi.

KUAFÖRÜ EVDE YAKALADI

Bu durumu da araştıran ekipler, bir gerçeği ortaya çıkardı. Yapılan araştırmalara göre, 30 Mart gecesi Murat Kurul, yasak aşk yaşadığı Seval A.’nın evine gitti. Ancak Seval A.'nın balıktan erken dönen kocası Mustafa A., Murat Kurul ile karısı Seval A.’yı evde yakalayınca öfkelenerek karısını darp etmeye başladı. Kocasının elinden kurtulan Seval A., engelli çocuğunu da alarak kaçmaya başladı.

30017_8321_29122012_8.jpgEŞİNİN AİLESİ DE YARDIM ETMİŞ

Öfkelenen Mustafa A., evde bulunan Murat Kurul’u da darp etti. Kurul’un bayılması üzerine Mustafa A., Seval A.’nın babası Eyüp A.’yı, kardeşleri Süleyman A. ve Ömer A.’yı eve çağırdı. Baygın haldeki kuaförü arabaya bindirerek gölete götüren 5 kişi, Kurul’u gölete attı.

Olayı araştıran polis ekipleri, Mustafa A., karısı Seval A. ve Seval A.’nın babası Eyüp, kardeşleri Süleyman ve Ömer ile annesi Ayşe A.’yı gözaltına aldı. İfadesi alınan Mustafa A. cinayeti kabul ederek, “Ben o gece balığa gitmiştim. Balıktan erken döndüm. Eve geldiğimde eşim ve Murat’ın beraber olduklarını gördüm. Bunun üzerine eşimi darp ettim, kaçtı. Murat’ı da darp ettim. Murat yarı baygın hale gelmişti. Bende eşimin ailesini aradım, buraya geldiler. Beraber arkadaşının aracına koyarak gölete götürdük.

ÇIRPINDIĞINI GÖRÜNCE AYAĞINA TAŞ BAĞLADILAR

Gölete attık, gölete attığımızda çırpınmaya başladı. Ancak biz eve geri döndük. İki saat sonra ölmediğini düşünerek tekrar gölete gittik. Gittiğimizde hale çırpınıyordu, bizde ayağına taş bağlayıp tekrar gölete attık
dedi.

Murat Kurul’un engelli çocuklara yardım etmeyi sevdiği ve gittiği toplantılarda engelli çocuğu olan Seval A. ile tanıştığı, daha sonra birbirlerine aşık oldukları öğrenildi. Seval A.’nın eşi Mustafa A.’nın da zaman zaman kuaför olan Murat Kurul’a tıraş olmaya gittiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Seval A.’nın annesi Ayşe A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Seval A.’nın kocası Mustafa, babası Eyüp ve kardeşleri Süleyman ve Ömer ise adliyeye sevk edildi.


GÜNÜN EN İĞRENÇ HABERİ... ESNAF KÜÇÜK
KIZLARI TACİZ ETTİ... DİĞER SAYFADA[PAGE]

GÜNÜN EN İĞRENÇ HABERİ

İzmir'de 59 yaşındaki esnaf sokakta birlikte oynayan iki küçük çocuğu taciz etti. Şüphelinin durumunu öğrenmek için polis merkezine giden yakınları çocukların yakınlar ile karşılaşınca olan oldu.

 Şüphelinin durumunu öğrenmek için polis merkezine gelen 26 yaşındaki oğlu B.H. ve 25 yaşındaki akrabası İ.U.H. ile kız çocuklarının yakınları arasında kavga çıktı. Kavgada, B.H. ile İ.U.H., kızların yakını Mehmet A. tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklandı.

PANTOLUNUNU İNDİRİP KIZLARA DOKUNDU

Olay, dün akşam saatlerinde Yıldız Mahallesi 441 Sokak üzerinde meydana geldi. Esnaf A.H., iddiaya göre, sokakta birlikte oynayan Y.A. ve L.A.’yı yanına çağırdı. Ara sokakta pantolonunu indiren A.H.’nin iki kız çocuğuna dokunmaya başladığı ileri sürüldü. Bir kişinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çocuklara cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile şüpheli A.H.’yi gözaltına aldı. Kız çocukları ise sağlık kontrolünden sonra Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

AİLELER POLİS MERKESİNİN ÖNÜNDE KARŞILAŞTI

Suçlamayı kabul etmeyen A.H., ifade için Kemeraltı Polis Merkezi’ne götürüldü. Şüphelinin oğlu B.H. ve yakını İ.U.H. de bir süre sonra A.H.’nin durumunu öğrenmek için polis merkezine gitti. İkili polis merkezinin önünde kız çocuklarının yakınlarıyla karşılaştı. Çıkan tartışmada Mehmet A., B.H. ile İ.U.H.’yi bıçakla yaraladı. Yaralılardan İ.U.H., İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, B.H. ise Yenişehir’deki İzmir Doktor Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı. İki kişiyi bıçaklayan kızların yakını Mehmet A. da gözaltına alındı. Cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen A.H. ise Ahlak Büro Amirliği’ne teslim edildi.

Gözaltındaki A.H. ile Mehmet A. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

TECAVÜZE UĞRADI... HEM DE GERDEK GECESİ...
DİĞER SAYFADA...[PAGE]

GERDEK GECESİ TECAVÜZ

Samsun'da evlendiği genç kıza gerdek gecesi tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan damadın 15 yıla kadar hapsi isteniyor.

Olay, Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ü.Y.(28) adlı genç ile S.Y.(26) adlı genç kız akrabaları aracılığıyla tanışıp nişanlandılar.

Yaklaşık 7 ay nişanlı kalan gençler 04 Mayıs 2012'de resmi nikah kıydı, 26 Mayıs 2012'de ise düğün yaparak evlendiler. Gerdek gecesi gelin S.Y., damadın alkollü olduğu gerekçesiyle dini vecibelerini yerine getiremediğinden gerdeğe girmek istemedi. Ancak, alkollü olduğu ileri sürülen Ü.Y.'nin zorla Gelin S.Y. ile gerdeğe girdiği iddia edildi.

TECAVÜZ ŞİKAYETİ

S.Y., eşinin gerdek gecesi kendisine zorla tecavüz ettiğini iddia ederek Denizevleri Polis Merkezi'ne şikayette bulundu. Olayla ilgili damat Ü.Y., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Ü.Y., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 7 aydır tutuklu bulunan S.Y. hakkında "Eşine karşı beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde cinsel saldırı ve hakaret" suçundan 15 yıla kadar

HAPİS CEZASI İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, damat Ü.Y., kendini savunarak suçlamaları kabul etmedi. Ü.Y. mahkemede verdiği ifadede, "Olaydan önce S.Y. ile 7 ay nişanlı kaldık. Düğün gecesi salondan çıktıktan sonra baba evine gittik. Dini nikah kıymak için hoca getirdik. Sarhoş değildim. İki rekat namaz kıldık. Dini vecibeleri yerine getirdik. Daha sonra onun rızasıyla birlikte olduk. Gece saat 02.00 sıralarında kendisi duşa girdi. Düğünden önce evde kalan iki şişe biram vardı. Biraları içtim. Eşim yattı. Ben odamda oturdum. Daha sonra ben de yattım. Sabah olunca kalktım. Kahvaltı yaptık. Daha sora babamlara gezmeye gittik. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

O GECEYİ ANLATTI

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından, “uğradığı cinsel saldırı sonucu beden ve ruh sağlığı bozulduğuna dair” rapor verilen S.Y. ise eşini suçladı. S.Y., "Düğün gecesi arkadaşları ile alkol aldı. Yatacağımız sırada sanık bana dini nikah kıydırdı. Ancak, 'Ben içkili idim ve sarhoştum. Bu nedenle yapılan nikah geçersizdir' dedi. Ben de sarhoş olduğundan onun bu sözünden etkilendim. Cinsel ilişkide bulunmak istemedim. Bunun üzerine sanık benim kolumdan tuttu ve zor kullanarak benim rızam olmadan zorla birlikte oldu. Bağırdım, evde kimse yoktu. Sonra içti ve sızdı. Sabah hemen şikayetçi olamadım. Telefonumda kontör yoktu. Akşam olunca yine bana tecavüze kalkıştı. Ben de durumu telefonla aileme bildirdim. Onlar da bizi evlerine davet ettiler. Evlerine gidince olayı öğrenen annemlerle kalıp polise şikayette bulundum. Şikayetçiyim" diye konuştu.

ÖLMEDEN 3 SANİYE ÖNCESİ...
KAMERALAR KAYDETTİ. DİĞER SAYFADA[PAGE]

ÖLMEDEN 3  SANİYE ÖNCESİ

Erzincan’da kaldırımda yürüyen vatandaşa özel halk otobüsü çarptı. Kaza anı otobüsün güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Ağır yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza 17 Aralık 2012 günü Ali Kemali Caddesi üzerindeki Merkez İlkokulu önünde meydana geldi. Yolun karlı ve buzlu olması nedeniyle Erkan Ö.’nün kullandığı özel halk otobüsü yoldan çıkarak, o anda her şeyden habersiz, kaldırımın üzerinde yürüyen 64 yaşındaki Mustafa Yumuk isimli vatandaşa çarptı. Kazı öncesi ve sonrası halk otobüsünün kameraları tarafından saniye, saniye kaydedildi. Görüntülerde otobüs kar ve buzlanma nedeni ile bir anda kontrolden çıkıyor ve yolun karşısında, kendi halinde yürüyen Mustafa Yumuk’a çarpıyor.

ARAÇ İLE OKUL DUVARI ARASINA SIKIŞIYOR

Çarpmanın şiddeti ile araç ile okul duvarı arasına sıkışan talihsiz adam ağır bir şekilde yaralanıyor. Görüntülerde kaza sonrasında vatandaşların telaşı da dikkatlerden kaçmadı. Otobüsün içerisindeki kamera görüntülerinde ise, aracın savrulma anı daha net bir şekilde görülüyor. Direksiyon hakimiyetini bir anda kaybeden sürücünün, aracı kontrol etme çabaları yer aldığı görüntülerde, otobüsün içerisinde savrulan yolcular kazanın ardından hemen kendilerini dışarı atıyor. Yolculardan bazıları kazanın şoku ile olay yerinden uzaklaşırken, bazıları ise otobüsün altında kalan yaşlı adama yardım etmeye çalışıyor. Görüntülerde ayrıca bayan yolcuların ağlamaları da bulunuyor.