BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  DÜNYA

162 erkekle beraber oldu

İki çocuklu 46 yaşındaki İngiliz kadın seks dürtülerinin peşinden koşmaya başladıktan sonra 162 erkekle beraber olduğunu yazdı.

Abone ol

Kitap en çok satanlar listesine girdi. Suzanne Portnoy adındaki halkla ilişkiler uzmanı geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan ‘The Butcher, The Baker, The Candlestick Maker’ (Kasap, Fırıncı, Şamdancı) adlı kitabında yaşadığı erotik anları bütün samimiyetiyle kaleme aldı.

Sıra dışı kitabıyla şu sıralar İngiltere’de en çok satan yazarlar arasına giren Portnoy seks yapmadan geçirdiği uzun senelerin ardından özgür bir hayat yaşamaya karar verdiğini ve o günden sonra çeşitli mesleklere sahip toplam 162 erkekle beraber olduğunu belirtti.

‘Daily Mail’ gazetesine konuşan Portnoy yaşadığı hiçbirşeyden pişmanlık duymadığını belirtti. Kitabında Londra’daki özel bir masaj salonunda o güne kadar hiç görmediği bir yabansıyla seks yaptığını ve tiyatrocudan iş adamına kadar birçok meslekten erkekle beraber olduğunu anlatan Portnoy sözlerine şöyle devam etti: ‘Bu kitapta benim gibi orta yaşlı ve çocuk sahibi olan kadınlara bir mesaj vermek istedim: seks ve aşk bu dönemde de hayatınızın bir parçası olabilir’..