BIST 10.643
DOLAR 40,56
EURO 47,70
ALTIN 4.352,20
31°İstanbul

155 polis meslekten ihraç edildi!

17-25 Aralık soruşturmasıyla başlayan Emniyet'ten ihraçlar Meclis'in gündemindeydi. Efkan Ala bu zamana kadar 155 polisin ihraç edildiğini açıkladı.

Haberin devamını okumak için tıklayın.
Yorumlar 6 yorum
qqq

bakanın emniyet mensuplarına karşı bir kini öfkesi var belli elinden gelse hepsini görevden atacak bakan koltuğunada hiç yakışmıyorsun kendine has duruşun yok yapmacıksın

0 0 cevapla
ahmet 33

tecrübeli emniyet müdürlerinin tasfiyesinin Ülkeye ne kazancı olacak bi paralel paranoyasına ve yolsuzlukların üzerini örtme bahanesine ülkeye ve millete verilen zaraı kimse hesap edemiyor. Suç işleyenin suçu yanına kar kalıyor. terör, yolsuzluk, hırsızlık, gasp, dolandırıcılık, uyuşturucu kaçakcılığı almış başını gidiyor Bizimkiler tecrübeli polisleri tasfiyeyle uğraşıyor. Millet bu günleri ilerede lanetle anacak . yazıklar olsun... Bu şekilde ülkeye verilen zarar katrilyonları bulmuş durumda ...Acısı milletten çıkıyor ve çıkacak bunu görelim.

0 0 cevapla
Koyuncu

sadece TÜBİTAK'da 300'den fazla kişi işten atıldı.

0 0 cevapla
etkisi kaç yıl sürer

bu haberleri okudukça aklıma 28 şubat ihraçları geliyor, ne hikmetse. ogün etkisi 1000 yıl sürecek diyenler vardı.

0 0 cevapla
abdulkadir

vatana ihanetin cezası yer değişikliği değil meslekten ihraç olmalı. yer değişikliği cezası çok komik, adam gittiği yerde panzerle araçları biraraya toplayıp yakmaya çalıştı, gördük.

0 0 cevapla
ayça

155 polis : imdat. vatandaş : neredeseniz şu an size nasıl yardımcı olabilirim. 155 polis : çok zor dumdayız. vatandaş : siyasete girdiniz, birbirinize düşman oldunuz, nokta kadar menfaat için , kadar eğildiniz, hala tarafsız olmayanlarınız çok, kendiniz ettiniz kusura bakmayın biz o işe bakmıyoruz. not: hakkıyla yalnızca işini yapanlara saygı ve sevgiler.sizler yakalasanızda para serbest bırakır.emeğinize teşekkürler.

0 0 cevapla
Close menu