BIST 11.135
DOLAR 40,93
EURO 47,80
ALTIN 4.406,35
20°İstanbul

13 YPG'nin cenazeleri için flaş karar

13 YPG’linin cenazesine 12 gününün sonunda Türkiye’ye giriş izni çıktı.

Haberin devamını okumak için tıklayın.
Yorumlar 6 yorum
uyan kürt

alman ypgli?

0 0 cevapla
YILDIRIM

PKK YA SİLAH SEVKİYATI YAPAN SARIYILAN PROVOKASYON OLMAYACAK DEMİŞ.NE DE OLSA MEMLEKETİN MUTEBER İNSANLARI.

0 0 cevapla
Benim Düsüncem

Şu An Bu Devleti yönetenler den Bu ülkeye artık hayır gelmez.Tek cenaze mevzu degil Silopi de operasyon niye yok.Niye hala teslimler serbest.Gercekten 2 senedir pkk nin yapilanmasina musade edildi.Yaziklar Olsun.Akp kredisini bitirdi.gerçekten yazık Ülkeyi Mhp ye teslim Zamani.Mhp 10 numara olmasa da ilkeleri belli.

0 0 cevapla
misafir

o zaman o cenazeleri defnederken taskinlik cikarmayacaklar, olulerine once kendileri saygi gosterecek, efendi gibi defnedip dagilacaklar. her terorist cenazesinde olay cikarip ortaligi yakip yikanlara, 12 gun sonra izin verilmesi bile cok.

0 0 cevapla
turan

Madem izin verilecekti neden 12 gün bekletildi. İlla her şeyi zorladıktan sonra veriyoruz havası neden yaratılıyor, neden vatandaşa "kolay almak yol, zor kullan" mesajı veriliyor ki?!

0 0 cevapla
hakislam

nasil bir hale geldik ölüye bile saygi yok, onu yakmak icin sokaga cikan bir güruh bile var... insanliktan cikan bu yaratiklari ve 12 gündür o cenazeleri bekleten zihniyeti lanetliyorum..

0 0 cevapla
Close menu