BIST 8.876
DOLAR 34,27
EURO 37,50
ALTIN 2.928,22
GÜNCEL

13 Şubat 24 saatte Türkiye Gündemi

13 Şubat 2019 son 24 saat haber bülteni...

Sanatçı Ozan Arif hayatını kaybetti ölüm nedeni ne

Ozan Arif adıyla tanınan Arif Şirin tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Ozan Arif bir süredir gırtlak kanseri tedavisi görüyordu.

Şehit Pilot Yüzbaşı Özerli, İzmir'de gözyaşlarıyla uğurlandı

İstanbul Çekmeköy'de, askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerden Kara Pilot Yüzbaşı Ümit Özerli'nin (33) cenazesi, İzmir'in Bergama ilçesinde düzenlenen törenin ardından, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Binali Yıldırım'dan İstanbul'a metro vaadi

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Habertürk'te Veyis Ateş'in sorularını cevapladı. Yıldırım, İstanbul'un en önemli sıkıntısının toplu ulaşımdaki altyapı yetersizliği olduğunu söyledi.

Şırnak'ta PKK'ya ağır darbe: Hepsi imha edildi!

ŞIRNAK'ın Bestler Dereler bölgesinde terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda 6 sığınak ve 1 barınma alanı kullanılamaz hale getirildi, ele geçirilen çok sayıda yaşam malzemesi ise imha edildi.

Maduro'dan Trump'a sert tepki

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD Başkanı Donald Trump yönetiminin, ülkesindeki krizin nedeni olduğunu belirterek, "Venezuela'yı ele geçirmek için savaş çığırtkanlığı yapıyorlar." dedi.

Rusya siber güvenlik için internetle bağını bir süre kesecek

Rusya, siber tehlikeler karşısında oluşabilecek risklerin belirlenebilmesi için ülkedeki küresel internet bağlantısını bir süreliğine kesmeyi planlıyor.

Sitene Ekle
Etiketler