BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
GÜNCEL

13 Mart Türkiye Gündemi

13 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Büyük Sivaslılar Buluşması Programı"nda yaptığı konuşmada, önümüzdeki seçimlerin bölücülerle anlaşıp milli iradeye pusu kuranlarla hesaplaşma seçimi olduğunu ifade etti.

Kılıçdaroğlu'dan istifa sorusuna kaçamak cevap

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Star TV'de Nazlı Çelik'in gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Büyükşehirlerin çoğunluğunu alacaklarını ileri süren Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın istifa çağrısına ise yine kaçamak sözlerle cevap verdi.

Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika, İzmir'de trafik kazası geçirdi. Çeşme istikametine giden otomobilin devrilmesi sonucu ağır yaralanan Çika, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İngiltere'de revize edilmiş Brexit anlaşması reddedildi

Başbakan Theresa May'in reddedilen ilk Brexit anlaşmasının ardından AB ile yaptığı müzakereler sonrasında gerçekleştirilen ikinci Brexit oylaması da kabul edilmedi. Revize edilen Brexit anlaşması da reddedildi

Yeni TFF Başkanı ortak kararla belli oldu

Yıldırım Demirören'in istifasının ardından taban birlikleri ve kulüpler Nihat Özdemir’in başkan adayı olması konusunda uzlaştı. Mutabakat Özdemir’e iletildi. O da olumlu şekilde karşılık verdi.

Martin Skrtel'in yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Martin Skrtel, İtalya Serie A takımlarından Parma ile anlaşmaya vardı.

Sitene Ekle
Etiketler