BIST 9.899
DOLAR 34,15
EURO 38,05
ALTIN 2.887,97
HABER /  GÜNCEL

11. dalga için bomba iddialar

Bu konuda müthiş iddialar var. Eski bir genelkurmay başkanı da gözaltına alınacak. En sıkı Ergenekoncular ise MİT'de...

Abone ol Susurluk kilidini açan, Dalan'a operasyonu ilk yazan Mahmut Övür, "kulağına yeni çalınan bilgileri" anlattı. İddiasına göre 11. dalga medya ve siyaseti vuracak.

Taraf gazetesinden Neşe Düzel'e konuşan Övür, özellikle 1995 yılından sonraki etkin politikacıların hedefte olduğunu söyledi.

11. DALGA AZ SONRA

Övür'e göre Ergenekon'daki onbirinci dalga çok yakın ve bu operasyon asıl olarak 90'ların ikinci yarısında ve 2000'li yılların başında etkin olan politikacılara ve medyanın darbeci damarına yönelik olacak.

BİR GENELKURMAY BAŞKANI DA VAR

Sadece bu da değil. Övür müthiş bir iddia daha ortaya atıyor. Dediğine göre emekli askerlere de bugüne kadarkinden çok daha etkili bir operasyon yapılacak.

Dahası "geçmişte genelkurmay başkanlığı yapmış olan bir ismin de bu dalgada gözaltına alınacağının söylendiğini" önü sürüyor.

EN SIKI ERGENEKONCULAR MİT'DE

Sadece Medya, siyaset ve asker değil. MİT'de de büyük bir operasyon olacak. Övür'e göre Ergenekon'da daha bir çok dalga yaşanacak.

Bu çerçevede MİT'in sivil Ergenekoncularına da dokunulacak. Övür'ün iddiasına göre MİT'de "çok sert ve sağlam bir Ergenekoncu kanat var..."