BIST 9.109
DOLAR 34,27
EURO 37,63
ALTIN 2.915,42

1 ayda selülitlerden kurtulun

1 ayda selülitlerden kurtulun

1. adım – yürüyüşkalçalarınızı inceltmenin en iyi yollarından biri tempolu bir şekilde ve düzenli olarak dışarı çıkıp yürümektir. yaratıcı bir öneri değilmiş gibi gözükse de yürümenin saatte 300 kalori yaktığını biliyor muydunuz? '30 günde ince kalçalar' kitabına göre bir ay boyunca haftada 6 gün...

1 ayda selülitlerden kurtulun

1. Adım – Yürüyüş
Kalçalarınızı inceltmenin en iyi yollarından biri tempolu bir şekilde ve düzenli olarak dışarı çıkıp yürümektir. Yaratıcı bir öneri değilmiş gibi gözükse de yürümenin saatte 300 kalori yaktığını biliyor muydunuz?

'30 Günde İnce Kalçalar' kitabına göre bir ay boyunca haftada 6 gün 2 ila 5 kilometre arası en az 45 dakika yürümeniz gerekiyor. İsterseniz işe yürüyerek gidin ya da öğlen yemeğine çıkarken yürüyün... Ayrıca her yürüyüşten sonra da tamamlama egzersizleri yapmalısınız.

1 ayda selülitlerden kurtulun

Egzersizlere başlamadan önce kaslarınızı açacak hareketler yapmayı ve yürüyüşe uygun ayakkabılar seçmeyi de unutmamalısınız.

Duruşunuz da önemli, omuzlarınız geride olmalı ve çeneniz yukarı bakmalı. Kollarınızın salınmasına izin verin. Koşmanıza gerek yok ama normalden daha hızlı yürümelisiniz.

Bacaklarınızı mümkün olduğu kadar açın, bu dış ve iç kalçalarınızın çalışmasını sağlar. Bacaklarınız ağrımaya başlar ya da nefesiniz kesilirse yavaşlayın. Başınız dönerse durun. Uzun süredir spor yapmıyorsanız ilk başta güçlük çekebilirsiniz ama vazgeçmeyin.

1 ayda selülitlerden kurtulun

2. Adım - Egzersiz
Yüz üstü yatın ve bacaklarınızı kaldırın. Ayaklarınız resimde gördüğünüz gibi yerden birkaç santim yukarda olacak. Bacaklarınızı dizlerinizi yerde tutarak bükün ve ayaklarınızı birkaç saniye bu pozisyonda tutun. Bu süreyi zamanla 15 saniyeye kadar çıkarın. Yavaşça dizlerinizi düzleştirin, bacaklarınızı yere koyun ve aynı hareketi tekrarlayın.

1 ayda selülitlerden kurtulun

2. Adım - Egzersiz
Yere oturun ve bir ayağınızı uzatıp, diğerini kendinize doğru biraz çekin. Düz duran ayağınızı resimdeki gibi kaldırıp 5 saniye öyle durun. Aynı hareketi ters bacaklarla tekrarlayın.