04 Şubat 2012, Cumartesi

Piyasalar
IMKB : 60.148  
Dolar : 1,7505  
Euro : 2,2980  
Altın : 652,88  

İstanbul

 

Ankara

 

Çorum

 
BaşlatDurdur
Umur Talu canlı yayında çıldırdı

Umur Talu canlı yayında çıldırdı

21 Nisan 2010 Çarşamba 01:39
CNN Türk akranlarında ateşli bir bedelli askerlilk tartışması. Talu, MHP'li vekil kendisine işbirlikçi deyince çileden çıktı.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
BU ELMA HER DERDE DEVAElmaElma
 

GAZETECİLER.COM- 5N 1K bedelli askerlik tartışmalarını gündemine aldı. Cüneyt Özdemir'in konukları ise Habertürk yazarı Umur Talu, emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu, MHP İzmir Milletvekili Erdal Sipahi oldu. Tartışmaya damgasını vuran ise Umur Talu oldu.

Talu'nun orduda yaşanan iç sorunlarına dair söyledikleri üzerine MHP milletvekili Erdal Sipahi ve emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu'nun tepkisi Talu'yu hayli sinirlendirdi. Habertürk yazarı iki isme de canlı yayında sert taır gösterirken, bedelli askerlik için yapılan 'eşitliğin ihlali' eleştirisine de ilginç bir cevap verdi.




Eşitlik hayatın hangi alanında sunuluyor ki burada aranıyor. Burada somut insanlardan söz ediyoruz. Hayatları ve aileleri olan somut insanlar bunlar. Rakamlar değil. Eşitlik sadece kışlada mı önemli. Toplumun yarısının istediği bir şey suni gündem değildir.



GAZETECİLER 2
Yükleyen serhat-serdar. - Yepyeni haber videoları

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
Bu haber toplam 79160 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (6) adet yorum eklenmiştir.
ersengurpinar
21 Nisan 2010 Çarşamba 12:07
Lise mezunu ve proğrama katılan 2 yıllık harp okul mezunu subayları 8nci dereceden ayni öğrenimi gören assubayı 10/2 den göreve başlatacaksın sosyal tesisleri sayılarla ters orantılı paylaştıracaksın anayasanın yasakladığı imtiyazı subaya tahakkümü assubaya layık göreceksin assubayı ölüme gönderirken hatırlıyacaksın sonra bunu dile getiren Sn.Talu'yu milyonların gözü önünde adeta tehdit etme çüretini gösterenler biz assubaylara yıllardır ne haksızlıklar yaptılar karar sizlerin bu uygulamaları ve zihniyeti şiddetle kınıyorum. Adalet birgün herkeze gerekecektir
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
keykubatlı
21 Nisan 2010 Çarşamba 11:13
terörle mücadele devam ettiği müddetce paralı askerliği çıkartanlar bunu halka ifade edemez sandığa gömülür.1999 da deprem gibi makul bir bahane oluşmuştu.
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
keykubatlı
21 Nisan 2010 Çarşamba 11:12
terörle mücadele devam ettiği müddetce paralı askerliği çıkartanlar bunu halka ifade edemez sandığa gömülür.1999 da deprem gibi makul bir bahane oluşmuştu.
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Tüm Yorumlar
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -