09 Şubat 2012, Perşembe

Piyasalar
IMKB : 61.178  
Dolar : 1,7475  
Euro : 2,3135  
Altın : 651,53  

İstanbul

 

Ankara

 
BaşlatDurdur
TMSF'nin memuru bile hırsız çıktı

TMSF'nin memuru bile hırsız çıktı

12 Mart 2010 Cuma 02:35
TMSF'nin atadığı müdürden büyük vurgun! Otel hesaplarından 1 milyon TL’yi aktararak ortadan kayboldu!..
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
GÜNÜN EN ÇOK OKUNAN YAZARLARIGazeteoku
 

TMSF, 2000 yılından bu yana içi boşaltılan bir çok bankaya el koymuştu.. Amaç vatandaşın mevduatını kurtarmaktı. Bunun için banka sahiplerinin herşeyine el kondu ve satıldı.

Hatta bunlar için "yetim hakkı" dendi. Ve açık artırmalar, müzayedeler, ihalelerle tüm varlıklar satıp paraya çevrildi. Kimisi ise işletilip değerlendirilmeye çalışılıyor.

İşte bu işletmelerden biri de Cavit Çağlar'a ait el konan İstanbul Balmumcu'daki The Plaza Otel. Bakın o oteli kâra dönüştürsün diye atanan müdür neler yapmış..

İşte sözün bittiği yer:

Cavit Çağlar’dan TMSF’ye geçen İstanbul Balmumcu’daki The Plaza Oteli’ne, üst düzey yönetici olarak dışarıdan atanan Bülent Tolun ortadan kayboldu. TMSF’nin hakkında suç duyurusunda bulunduğu Tolun’un otel hesaplarından 1 milyon TL’yi kendi hesabına aktardığı iddia ediliyor..

İstanbul Balmumcu’daki 5 yıldızlı The Plaza Oteli’nin üst düzey yöneticisi Bülent Tolun her yerde aranıyor. Cavit Çağlar’a aitken İnterbank borçlarından dolayı TMSF’nin el koyduğu The Plaza otele TMSF dışarıdan profesyonel yönetici olarak Bülent Tolun’u atamıştı. Ancak TMSF Tolun hakkında dolandırıcılık ve görevi kötüye kullanma iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Tolun hakkında yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi. Tolun’un yaklaşık 1 milyon TL civarındaki otele ait parayı kendi hesaplarına geçirdiği tahmin ediliyor.

Hesapları incelediler


Müdür olarak görev yapan Tolun’un otelin hesaplarından 1 milyon TL’yi kendi hesabına aktardığı bilgisi üzerine geçtiğimiz pazar günü TMSF yetkililerinin, The Plaza Otel’e baskın düzenlediği ve bütün bilgileri ve muhasebe sistemlerini incelediği öğrenildi.

Tolun’un otelin hesaplarından kendi hesabına para aktardığının belirlenmesi üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurularak dolandırıcılık ve görevi kötüye kullanma iddiasıyla Bülent Tolun hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

TMSF yönetiminin de doğruladığı gelişmeden sonra Tolun hakkında yakalama kararı çıkartıldığı belirtildi.

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (1) adet yorum eklenmiştir.
ERZİNCAN BOZO
12 Mart 2010 Cuma 09:44
ya başkanı...:)
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Tüm Yorumlar
 
 
 
 
 
 
 
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -