BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Son Dakika Haberleri

EKONOMİ Bakanlık açıkladı; Yaş çay alım fiyatı belli oldu Tarım ve Orman Bakanlığı, "2024 yılı yaş çay alım fiyatı kilogram başına 17 lira, üreticilerimize verilen destekleme bedeli ise 2 lira olarak belirlenmiştir." açıklamasında bulundu.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefon bağlantısı ile katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Akdeniz'de icra edilen Denizkurdu-II/2024 Tatbikatı'na telefon bağlantısıyla katıldı. Erdoğan, "Kimi zaman müttefiklerimizin uyguladığı gizli, açık ambargolarına rağmen her cephede kararlı mücadele içindeyiz"...
POLİTİKA CHP'den belediyelere "kayırmacılık" genelgesi CHP, belediyelere "Kayırmacılık, Şatafat ve İsrafla Mücadele" genelgesi gönderdi. Genelgede, ihalelerin şeffaf şekilde açıklanması, hizmetlerde şatafat ve aşırılıktan kaçınılması, taşıt kullanımı, atamalar ve işe alımla ilgili uyarılar...
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali vermişti! Anket sonuçları ortaya çıktı Türkiye'nin yeni anayasaya olan ihtiyacı anket sonuçlarına da yansıyor. Yeni Anayasa çalışmaları gündemdeki yerini korurken, Asal Araştırma tarafından 26 ili kapsayan bir araştırma yapıldı. Anketten dikkat çeken sonuçlar ortaya...
POLİTİKA Ömer Çelik'ten İsrail BM Büyükelçisi'ne: Hukuku tanımadığını bir kere daha göstermiştir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, BM'nin İsrail temsilcisinin kürsüde konuştuğu sırada kağıt öğütücü makinesiyle BM Anlaşması'nı parçalamasına tepki göstererek; "İsrail’in uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha göstermiştir"...
SPOR 1. Lig'de play-off hattı ve düşen son takım belli oldu! Trendyol 1. Lig'de 34. hafta maçlarının sona ermesinin ardından sezon tamamlandı. Play-off hattı ve düşen son takım da belli oldu.
EKONOMİ Merkez Bankası raporunda asgari ücret detayı dikkat çekti "Asgari ücrete ara zam olacak mı?" tartışmaları devam ederken Merkez Bankası'nın enflasyon raporunda önemli bir bölüm asgari ücretin etkilerine ayrıldı.
MEDYA Taha Hüseyin Karagöz troll mü gazeteci mi? Bahar Feyzan, Ece Üner, Yılmaz Özdil kime kızıyor? Gazeteci Hadi Özışık, CHP Genel Başkanı Özgür Özel-Taha Hüseyin Karagöz görüşmesine yönelik tepkileri değerlendirdi.
DÜNYA Yunanistan Başbakanı Miçotakis son gelişmelerden mutlu: Adalarda göçmenler yerine Türk turistler var Miçotakis, Türkiye ziyareti öncesinde iki ülke arasındaki olumlu atmosfere dikkati çekti. Yunan Başbakan, adalara kaçak göçmenler yerine Türk turistlerin geldiğini söyledi.
Fenerbahçe Sadettin Saran aday olmaktan vazgeçti! Ali Koç yeniden aday olacak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Saadettin Saran ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında bir dönem daha aday olma kararını açıkladı. Saran'ın da Koç lehine çekilme kararı aldığı öğrenildi.