08 Şubat 2012, Çarşamba

Piyasalar
IMKB : 60.546  
Dolar : 1,7545  
Euro : 2,3205  
Altın : 652,49  

İstanbul

 

Ankara

 

Balıkesir

 
BaşlatDurdur
Sanatçılardan Tarkan'a destek

Sanatçılardan Tarkan'a destek

03 Eylül 2010 Cuma 02:47
Orman Bakanı Veysel Eroğlu tarafından “Her işe burnunu sokma” diye eleştirilen Tarkan’a sanatçı cephesinden destek geldi.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
GÜNÜN EN ÇOK OKUNAN YAZARLARIGazeteoku
 

Allianoi Antik Kenti’nin korunması için mücadele eden, ancak Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu tarafından “Her işe burnunu sokma” diye eleştirilen Tarkan’a sanatçı cephesinden destek geldi.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir’in Bergama İlçesi’nde bulunan ve Yortanlı B arajı’nın suları altında kalacak olan Allianoi Antik Kenti’nin korunması için mücadele eden Tarkan’ı “Her işe burnunu sokma” diyerek eleştirmişti. Eroğlu, “Tarkan bu tür teknik işleri bize bırakırsa memnun oluruz. Ben de şarkı söylemeye kalkarsam işler çok değişir” dedi.

Eroğlu, “Allianoi Antik Kenti” diye bir yerin olmadığını, söz konusu bölgeyi “bazı bilim adamı diye geçinenlerin meşhur olmak için uydurduğunu” da iddia etti. Tarkan, Eroğlu’nun sözleri hakkında yorum yapmazken, hayranları Facebook’ta “Tarkan’ın fanları burnunu soktu” adlı bir grup kurdu ve sayfada bakana tepkilerini dile getirdi. Allianoi tartışması, dün CNN Türk’te yayınlanan “Bugün” programında da ele alındı. Seda Öğretir ve Serdar Cebe’nin sunduğu programa konuk olan Leman Sam ve Yavuz Bingöl, Tarkan’a destek veren açıklamalarda bulundu.

Leman Sam: Sıra ona geldi

Sanıyorum Fazıl Say’dan sonra linç edilme sırası Tarkan’a geldi. Muhtemelen herkesin siniri çok bozuktur referandum meselesinden dolayı... Ben çok çevre bakanı, kültür bakanı gördüm. Geldiler, geçtiler. Bir de birkaç gün öncesine kadar üslup tartışması konuşuluyordu. Bir bakanın, ülkenin en önemli starlarından biri olan Tarkan için bu açıklamayı yapmasını kınıyorum. Gerçekten çok ayıp etmiş. Ben, sanki bana söylenmiş gibi incindim. Tarkan çevreye duyarlı, barışçıl, pozitif, dünya güzeli biri. Bu konularda da çok duyarlı. İnsan kıyamaz ona bir şey söylemeye.

Yavuz Bingöl: Demokrasi sözde mi

Tarkan, ülkesinin sorunlarına, kültürel ve doğal kaynaklarına karşı çok duyarlı bir açıklama yaptı. İleri demokrasiler sadece yasalarla oluşmuyor. Kendi kültürel varlıklarına, çevreye daha duyarlı ülkeler demokrasiyi kazanmış oluyor. Önümüzde referandum var. Daha çok demokrasi, daha çok özgürlük talebi... Peki bu durumda ‘bu ne perhiz, be ne lahana turşusu’ demez mi insanlar? Tarkan, ülkemizin önemli sanatçılarından biri. Ben bakan olsam, ülkenin başka sorunlarıyla ilgili daha çok cümle kurmasını talep ederim ondan. Sayın bakan bir tane sorunla ilgili cümlesine bile tahammül göstermiyor.
Yorum yapmadı

Tarkan, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi. Ünlü şarkıcı, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun açıklamaları hakkında konuşmamayı tercih etti.

Tarkan şarkı söylediği sırada, hayranları üzerinde oturdukları minderleri sahneye attı. Havada uçuşan minderlerin hedefi olmamak için kıvrak hareketler sergileyen Tarkan da yerden aldığı minderleri seyircilere fırlattı.

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (5) adet yorum eklenmiştir.
ismimyok
03 Eylül 2010 Cuma 11:47
ülkemin insanları garip..
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
demlikahve
03 Eylül 2010 Cuma 09:50
baraj yapılacak
elektirik üretilecek
bölgedeki verimli araziler su ile zenginleşecek
tarım zenginleşecek
bölge çiftçisi ferahlıyacak
enerji bağımlılığı azalacak
ama
duruuuuuun yapmayın
neden
baraj suyunun olduğu arazide 3-5 parça eski taş çıkmış tarihi
kim takar çiftçiyi bölge halkını, ülkeyi, enerji bağımlılığını, tarımı
nasıl olsa onların yediği önlerinde yemedikleri ardında
parayı kim basarsa onların borusunu çalarlar
acaba kime hizmet ediyorlar
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
kuuurt
03 Eylül 2010 Cuma 09:34
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Tüm Yorumlar
 
 
 
 
 
 
08 Şubat 2012 Çarşamba 01:18
08 Şubat 2012 Çarşamba 01:12
08 Şubat 2012 Çarşamba 01:05
08 Şubat 2012 Çarşamba 01:04
08 Şubat 2012 Çarşamba 00:32
 
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -