07 Şubat 2012, Salı

Piyasalar
IMKB : 60.675  
Dolar : 1,7615  
Euro : 2,3015  
Altın : 648,95  

İstanbul

 

Ankara

 
BaşlatDurdur
Sahil sefası faciaya döndü

Sahil sefası faciaya döndü

30 Temmuz 2010 Cuma 17:43
Rize’nin Pazar ilçesinde serinlemek için denize giren iki iköğretim okulu öğrencisinden biri boğularak hayatını kaybederken, diğer yaşam mücadelesi veriyor.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
GÜNÜN EN ÇOK OKUNAN YAZARLARIGazeteoku
 

Olay bugün saat 11.30 sıralarında ilçenin Hamidiye sahilinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, serinlemek için denize giren Ardeşen Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri Ensar Ataseven (11) ve Abdülbaki Yazıcı (10) bir süre sonra denizde akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdiler. Denizde yüzen vatandaşlar tarafından yapılan ilk müdahalede Abdülbaki Yazıcı (10) baygın vaziyette denizden çıkarılarak ambulansla Rize Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Arkadaşı Ensar Ataseven ise denizde kayboldu.

Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yapılan aramalar sonuç vermezken, Ensar Ataseven’in cesedi yaklaşık 3 saat sonra olay yerinden 200 metre aşağıda sahile vurmuş vaziyette bulundu. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -