08 Şubat 2012, Çarşamba

Piyasalar
IMKB : 60.976  
Dolar : 1,7465  
Euro : 2,3185  
Altın : 653,62  

İstanbul

 

Ankara

 

Adıyaman

 
BaşlatDurdur
Pervari'de korkutan patlama!

Pervari'de korkutan patlama!

30 Temmuz 2010 Cuma 13:00
Siirt'te bulunan jandarma karakolunda görevli 4 uzman çavuş, buldukları cismin patlaması sonucu yaralandı.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
BUGÜN VE HERGÜN DOYA DOYA SPOROKUSporOku
 

Pervari İlçesi'ne bağlı Okçular Köyü'nde bulunan jandarma karakolunda görevli 4 uzman çavuş, arazi arama ve tarama sırasında ne olduğu belirlenemeyen bir cisim buldu.

Dün akşam saat 23.30'da henüz isimleri öğrenilemeyen 4 uzman çavuşun kurcalamaya çalıştığı cisim patladı. Patlama sonucu 4 uzman çavuş yaralandı.

Yaralılar, skorsky helikopterler ile Siirt Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Siirt Valisi Musa Çolak, bazı haber ajanslarında terörist saldırıda 4 uzman çavuşun yaralandığı haberlerinin yeraldığını belirterek, bunun doğru olmadığını söyledi.

Vali Çolak, askeri personelin bulduğu bir cismi kurcalamaya çalıştığı sırada patlamasıyla yaralanma olayının gerçekleştiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (6) adet yorum eklenmiştir.
DAPİRLİ@bozkurt bozc
31 Temmuz 2010 Cumartesi 02:21
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
bozkurt bozc
30 Temmuz 2010 Cuma 19:11
AKP iktidarı kendi medyası aracılığı ile bu tespitleri haklı çıkartırcasına istismarlara devam ediyor. AKP'nin 3. katında karakterlerine göre formatlanan ve "Eski Ülkücü ve MHP'li" sıfatı verilerek kullanılan kişiler de tüm şarlatanlık ve soytarılık hünerlerini AKP'nin yandaş medyasında sergilemeyi sürdürüyorlar. Gerçi artık eski sıfatını da kullanmadan, MHP ve Ülkücü Hareketle hiçbir bağı kalmamış bu soytarıları 'Kırk yıllık MHP'li, Ülkücü Hareketin etkili ismi' diye konuşturma yüzsüzlüğünü de gösteriyorlar.

Türk milliyetçiliğine ve Ülkücü Harekete düşmanlığı temel misyonu edinmiş AKP'nin kucağına oturarak MHP'ye çemkiren bu soytarıların ağızlarında "12 Eylül ile hesaplaşacağız, AKP bize bu fırsatı sağlayacak" gibi gerçeklerle bağdaşmayan bir propaganda vardır.

Kendi karakterlerini aşağılık tezgahlarda kaybetmişler, onun-bunun figüranı olmuşlar, ülkü ve dava adına zerre kadar düşünceleri kalmamış bu kişiler, "12 Eylül'le hesaplaşma" tiyatrosu oynuyorlar. Herhalde AKP'nin 3.katında tek tip bu propaganda robot programlar gibi beyinlerine yükleniyor.

Zamanın birinde hasbelkader Ülkücülerin, MHP'lilerin arasında bulunmuş ve sonra kırk kapıda sürtmüşler, şimdi de AKP'nin kapısına bağlanmışlar, oradan Ülkücülerin aklını karıştırmak için tilkilik yapıyorlar.
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
çerkezemel
30 Temmuz 2010 Cuma 15:13
allahtan acil şifalar dilerim
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Tüm Yorumlar
 
 
 
 
 
 
 
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -