09 Şubat 2012, Perşembe

Piyasalar
IMKB : 61.412  
Dolar : 1,7595  
Euro : 2,3335  
Altın : 654,11  

İstanbul

 

Ankara

 
BaşlatDurdur
Osmaniye'de internet evi açıldı

Osmaniye'de internet evi açıldı

18 Mart 2010 Perşembe 14:22
İl Telekom Müdürlüğü ve Osmaniye Belediyesi’nin ortak çalışması ile Cebeli Bereket Kültür Merkezi'nde internet evi açıldı.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
BUGÜN VE HERGÜN DOYA DOYA SPOROKUSporOku
 

Osmaniye Belediyesi herkesin faydalanabileceği internet evi açtı.İl Telekom Müdürlüğü ve Osmaniye Belediyesi’nin ortak çalışması ile Cebeli Bereket Kültür Merkezi salonlarından biri açılan internet evinden tüm Osmaniye halkı istifade edebilecek.

Osmaniye Belediyesi’nce görevlendirilen bir usta öğretici nezaretinde vatandaşlar bilgisayar kullanabilecek. Özellikle Anadolu liselerinin bulunduğu yer olan eğitim kampusundaki öğrencilerin daha fazla yararlanması bekleniyor. Osmaniye Belediyesi İnternet Evinde 20 adet bilgisayar bulunuyor.

Belediye Başkanı Kadir Kara, yaptığı açıklamada, “İnternet evini, Türk Telekom ile işbirliği ile açıyoruz. Bilgisayarlar Telekom tarafından verilmiştir. Bizlerde yer ve öğretici ihtiyacını karşılıyoruz. Bu internet evinden herkes faydalanabilir. Ancak bizim asıl amacımız hemen kültür merkezimizin yanında bulunan orta öğretim okulları kampusundaki öğrencilerin güvenli bir ortamda internete girmelerini sağlamaktır. Burada yurtta kalan öğrenciler olması nedeniyle hafta sonları da internet evini açık tutmaya çalışacağız” dedi.

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
 
 
 
 
 
 
 
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -