BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.439,48
HABER /  GÜNCEL

Cevahirin güvenlik müdürü öldü

Cevahir Alışveriş Merkezi'nin güvenlik müdürü Mithat Piroğlu, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Abone ol

CHA'nın haberine göre, 2 kişinin ölümü ve ardından küçük bir kız çocuğunun dövülmesiyle gündeme gelen Cevahir Alışveriş Merkezi'nin 73 yaşındaki Güvenlik Müdürü Mithat Piroğlu, sabahın erken saatlerinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Son onbeş gün içinde iki çoçuğun yürüyen merdivenlerden düşerek hayatını kaybetmesi ve hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanan küçük bir kız çocuğunun güvenlik görevlilerince dövülmesi ile gündeme gelen Cevahir Alışveriş Merkezi'nin Güvenlik Müdürü Mithat Piroğlu kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Medyada yer alan "Güvenlik güçlerinin bir kız çocuğunu dövmesi ile ilgili" haberlerden sonra zor günler geçiren Piroğlu'nun, yaşanan olaylara çok fazla üzüldüğü öğrenildi. Son birkaç günde yaşadığı strese ve baskıya kalbi dayanamayan 73 yaşındaki güvenlik müdürü sabaha karşı kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Piroğlu'nun daha önce kalp rahatsızlığı olmadığını söyleyen yakınları, son yaşanan olaylar sonrasında çok üzüldüğünü ve büyük stres yaşadığını ifade etti.

Önce iki çocuğun yürüyen merdivenlerden düşmesi ile güvenlik konusunun gündeme geldiği Cevahir Alışveriş Merkezi'nde son olarak da güvenlik görevlilerinin bir kız çocuğunu sopa ve tokat atarak dövmesi ekranlara taşınmıştı. Kız çocuğunun güvenlik görevlileri tarafından dövülmesinin bir televizyon programında yer alması sonrası, büyük tartışmalar yaşanmış ve bazı sivil toplum örgütleri alışveriş merkezi önüne gelerek protesto gösterisi düzenlemişti.