BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Pamukoğlu öyle bir söz etti ki...

Osman Pamukoğlu, Samsun'da öyle bir konuşma yaptı ki... Konu Kürt açılımıydı... Coştukça coştu, bir kelimesi hakaret doluydu.

Abone ol

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Samsun'da düzenlediği Milli Uyanış Mitingi'nde Kürt açılımı, medya ve hükümete saydırdı...

Özellikle bir sözü hakaret niteliğindeydi... Kürt açılımını eleştirirken, "bir kısmı anlamıyor sığırlıktan" gibi hakaret dolu bir cümle kullandı.

Anadolu turuna devam eden HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 7. Milli Uyanış Mitingi'ni Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda yaptı.

Mitingdeki konuşmasında serp bir üslup kullanan Pamukoğlu'nun, Kürt açılımını 'kepazelik' olarak nitelendirmesi dikkat çekti.

AÇILIM DEĞİL KEPAZELİK

Pamukoğlu, "Gelelim kepazeliğe. Bunun Türkçesi bu. Başka söz, tanım, ifade, deyim, terim az kalır. Neymiş anaların göz yaşı dinsinmiş. Neymiş silahlar sussunmuş. Neymiş barışmış. Karşında devlet mi var? Karşında devletin ordusu mu var. Bunlar kim. Bu eşkıya artıkları. Sizin asker sayınızda sorun mu var? Yok. Silahta sorun var mı yok. Parada var mı yok. Jandarma polis mi eksik, yok. Uçaklar mı eksik. Taarruz helikopterleri, namlulu namlusuz toplar, füzeler eksik mi. Peki bin 500'ü bizim topraklarda, 4 bini aşağıda. Niye bunların işini bitirmiyorsunuz. Gayri milli bunlar gayri. " dedi.

DAĞDAKİ ZİBİDİLER...
ANLAMAYAN SIĞIRLAR...


Hükümeti Kürt açılımı ve PKK'lı teröristlerin dağdan indirilmesi konusunda eleştiren  Osman Pamukoğlu, "Bu işler önce dağdaki zibillerle, onların peşinden koşmakla değil, onlara destek veren Avrupa ve Amerika, kaldı ki bunlar bizim müttefiklerimiz. Onlarla konuş önce. Her zaman söylüyorum. Bir kısmı anlamıyor sığırlıktan. 25 yılda bitirilememiş. Bizi ilgilendirmez. 365 günde bitireceğiz.

20 BİN KİŞİ GİDER ALIRIZ

"Teknik olarak söyleyelim. 20 bin kişi. Hepsi gönüllü subay, astsubay, erbaş ve er, aynı gece hepsini bulunduğu yerden alacağız." diye konuştu.

 BOŞ MEYDANA KONUŞTU

Pamukoğlu'nun konuşması ateşliydi ama onu dinlemeye gelenlerin sayısı hüsran yaratacak kadar azdı... Meydanın dört bir yanını polis çevirdi... Orta alanda bir avuç insan toplandı... Gelenlerin sayısı 500'ü bile bulmadı.



MEDYAYA DA SAYDIRDI

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu konuşmasında medyayı de eleştirdi. Tehlikeden önce medyanın korkak ve çekingen olduğunu iddia eden Pamukoğlu, "Tehlike tam geldiğinde tamamen sinerler. Tehlike geçtikten sonra da cesur olurlar. Mevcut hükümetin besleme ve yanaşma medyası var.  Diğerleri de sinmiş vaziyette bekliyorlar. Pusmuşlar. Bizim işimiz gazetelerin köşelerine tünemiş, televizyon programlarına tünemiş uzantılarla değil, onların başı, patronu ve besleyenlerle olacak. Hükümetin yaptığı gibi değil, direk gereğini yapacağız."

HACİVAT ÖCALAN...

Kürt açılımında dağdaki teröristlerin olup biten her şeyden haberi olduğuna değinen Pamukoğlu, terörist başına ada tahsis eden başka ülke olmadığını belirtti. Pamukoğlu, "Hiç emsal yok. Oradaki Hacivat'ın canı sıkılıyormuş, eğlensin diye 7-8 tane adam gönderiyorlar. Milyonlarca lira veriyorlar. Bu rezillikler bitecek. Parti programında var. İdamı geri getireceğiz" ifadelerini kullandı.