BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,72
ALTIN 2.417,18
HABER /  GÜNCEL

Jacksonın otopsisi tamamlandı

Hayatını kaybeden pop yıldızı Michael Jackson'a yapılan otopsi tamamlandı. İşlem üç saat sürdü.

Abone ol

Hayatını kaybeden pop yıldızı Michael Jackson'a yapılan otopsinin tamamlandığı ancak Jackson'ın kesin ölüm nedeninin anlaşılması için sonuçlarının alınması 4-6 hafta sürecek ek testlerin yapılması gerektiği bildirildi.

Los Angeles Adli Tıp kurumu sözcüsü Craig Harvey, düzenlediği basın toplantısında, üç saat süren otopside Jakson'ın bedeninde görünen bir yara ya da zedelenmeye ilişkin belirti veya ölümüyle bağlantılı cinayeti düşündürecek bir işaret olmadığını söyledi.

Michael Jackson'un kesin ölüm nedenini belirlemek için ek nöropatoloji ve akciğerle ilgili testler gerektiğini belirten sözcü, Jackson'un reçeteli bazı ilaçlar aldığını da kaydetti.

Sözcü, pop yıldızının ölümünün adli vaka olmasının nedeninin de ölüm kağıdını imzalayacak bir doktor bulunmaması olduğunu belirtti.

Ölümüyle ilgili ilk haberlerde hastaneye ulaştırıldığında kalbinin tamamen durduğu bildirilen ünlü yıldızın kardeşi Jermaine Jackson, Jackson'un evinde rahatsızlandığını ve özel doktorunun bütün çabalarına rağmen kalbini çalıştıramadığını kaydetmişti.