BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.492,38
HABER /  SPOR

Galatasarayda şok karar!

Şampiyonluk umudunu kaybeden Galatarasay iki yıldız oyuncusunu süresiz kadro dışı bıraktı. İşte sezon sonuna kadar oynayamayacak isimler;

Abone ol

Galatasaray'da Hasan Şaş ve Ümit Karan'a fatura erken kesildi ! Sezon sonu takımdan ayrılacak oyuncular arasında gösterilen iki tecrübeli yıldızın kalan 4 maçta oynatılmayacağı ve süresiz kadro dışı bırakıldıkları öğrenildi.

Ligtv'nin haberine göre; iki futbolcu da Ankaragücü maçı kadrosuna alınmazken, Ümit ve Hasan'ın süresiz kadrodışı bırakıldığı, kalan 4 maçta kadroya alınmayacakları öne sürüldü. İki futbolcunun da sezon sonu gönderilmelerine kesin gözüyle bakılıyordu.

Yöneticiler ise Ümit Karan ve Hasan Şaş'ın kadroya alınmamasının sportif bir karar olduğunu söylerken, kadrodışı bırakılma ve sezon sonu gönderilme konularında açıklama yapmadılar.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray Kulübü'nden konu hakkında yapılan açıklamada ise şu sözler yer verildi:

"Kaptanlarımız Ümit Karan ve Hasan Şaş ile alakalı hiçbir sorun yoktur ve adı geçen oyuncular diğer takım oyuncularımızla birlikte çalışmalarına devam etmektedir.

Maç kadrolarını oluşturma yetkisinin ise yalnızca Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz’a ait olduğunu ve yönetimimizin bu konuda herhangi bir tasarrufunun bulunmadığını hatırlatırız."