BIST 10.446
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.441,00
HABER /  SPOR

Fenerbahçede Emre şoku!

Fenerbahçe'de şanssızlık devam ediyor. Sivassporla oynayacağı kupa maçı öncesinde Emre şoku yaşanıyor.

Abone ol

Sarı-lacivertli ekibin milli oyuncusu sol arka adalesinden sakatlandı. Emre’nin Sivasspor ile oynanacak kupa maçında takımdaki yerini alamayacağı açıklandı

Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe, Ankaraspor karşısında önemli bir fire daha verdi.

Cezalı Lugano, Volkan Demirel, Semih ile sakat olan Alex de Souza ve Gökhan Gönül’ün ardından sarı-lacivertli ekibin orta sahadaki en önemli kozu Emre Belözoğlu da sol arka adelesinden sakatlandı. Karşılaşmayı acı içinde bitiren milli oyuncuda yırtık şüphesi olduğu bildirildi.
Fenerbahçe üç oyuncu değişikliği yaptığı için maçı bitirmek zorunda kalan Emre’ye soyunma odasında hemen müdahale edilirken, kesin durumunun bugün çekilecek MR sonrası belli olacağı belirtildi.

Yırtık çıkması halinde Emre’nin de Edu gibi sezonu kapatabileceği kaydedildi. Tecrübeli oyuncu maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Çok fazla ağrım var. Maçın sonunu zor getirdim. Bu şartlarda Sivasspor karşısında forma giymem bir hayli zor” ifadelerini kullandı.

Alex çabası

Ligde iddiasını kaybeden ve sadece kupa hedefinde ilerleyen sarı-lacivertli ekibin 3-1’in rövanşında Sivas deplasmanında kadro yönünden yine ciddi krizler yaşaması bekleniyor. Kaptan Alex’in bu maçta oynaması için yoğun bir tedavi programı uygulanırken, Emre’nin yerine büyük olasılıkla Deniz’in forma giyeceği öğrenildi. Gökhan Gönül’ün ise Sivas’ta oynayabileceği bildirildi.