BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

Herkesi bir güzel uyuttu!

Finale gelince, anlamasınlar diye yorulmuş numarası yaptım. Kadınlar bana masaj yaptı. Rambo, herkesi nasıl uyuttuğunu anlattı. Bakın neler yapmış.

Abone ol

İNTERNETHABER

Böylesi ne görüldü ne duyuldu. Avrasya Maratonu'nu kestirmeden koştu, başta kimse uyanmadı. Finişte bir güzel yorgunluk numarası da yaptı. Birincilik kupasını ve bir madalya aldı. Sonradan uyanan yetkililer kupanın peşine düştü ama gelin görünkü Rambo kupayı denize atmıştı.

Pazar günü yapılan 30. Avrasya Maratonu "komik bir skandalla" noktalandı. 40-44 yaş kategorisinde Fenerbahçe'nin olay amigosu Rambo lakaplı Okan Güler birinci oldu.

TRAJİ KOMİK BİR ADAM

Fenerliler ona Rambo diyor... Bir çok kez "komik" olaylarla gündeme geldi. Bu sonuncusunda olduğu gibi. Ama aslında onun hayatı dram... Bir evi ve ailesi yok. Şükrü Saracoğlu stadının yanındaki köprü altı onun evi... Adres hanesine de Trabzon Kıraathanesi yazıyor. Çünkü gündüzleri sabahtan akşama o kahvede oturuyor.

YARIŞI KESTİRMEDEN BİTİRDİ

Kayıtlara böyle geçti ama işin içinde iş vardı. Müthiş bir dereceyle dünya rekoru kıran Rambo, aslında küçük bir hile yapmıştı. Yarışı 7 kilometre kısaltıp, kestirmeden koşmuştu.

MADALYA VE KUPA VERİLDİ

Başta kimse anlamadı. Takii atletlerin taktığı çipler kontrol edilene kadar. Ama o zamanda iş işten geçmişti. Çünkü Rambo çoktan kupasını ve madalyasını almış, kayıplara karışmıştı. Belediye şimdi o kupa ve madalyanın peşinde.

GEÇ RAMBO ABİ DEDİLER

Evi olmadığı için Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanındaki köprü altında yatıp kalkan Rambo, ATV ana haberde koşuda hile yaptığını kabul etti; "Polisler beni görünce bir şey demedi. Geç Rambo abi geç" deyip yolu açtılar" dedi.

YORGUNLUK NUMARASI YAPTIM

Finişe vardığında kimse şüphelenmesin diye yorgunluk numarası yaptığını söyleyen Rambo, "Kendimi yere attım. Kadınlar, sağlık ekipleri bana masaj yaptı. Her tarafım ağrıyor diye numara yaptım" dedi.

TENEKE GİBİ BİR ŞEYDİ

Rambo kupayı vermeye niyetli değil. Dahası vermesi de mümkün değil. Nedenini de şöyle anlatıyor; "Kupa teneke gibi bir şeydi. Hiç bir işi yaramazdı, bir şeye benzemiyordu. Dönerken kırıp denize attım. Madalyayı da Ali Abime (Ali Koç) verdim. Önce benim birinci olduğuma inanmadı ama sonra çıkarıp 1000 YTL verdi."

60 BİN DOLARIMI VERMEDİLER

Rambo, kupayı vermediği gibi "60 bin dolar olan" para ödülünü alamamış olmasına yanıyor. Hakemlerin yol boyu kendisini gördüğünü söyleyen Rambo, "Birincilik ödülü olarak sizin bana 60 bin dolar vermeniz lazım. Eğer bu ödülü verirseniz, ben de kartondan bir kupa yaptırıp size gönderirim" diyor.

30 yıllık maraton tarihinde ilk kez böyle bir olayla karşılaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. yetkilileri, çözümü bu kategorinin birincisi ilan edilen Kemal Üney'e yeni bir kupa yaptırmakta buldu.