BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Paşanın gizlenen fotoğrafı

Vakit gazetesinin yayınladığı fotoğrafa Hürriyet yeni bir fotoğrafla misilleme yaptı. İşte Başbuğ'un gizlenen o fotoğrafı..!

Abone ol

Ağustos'da Genel Kurmay Başkanlığı koltuğuna otacak olan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ’un Kudüs'de çekilen fotoğrafına ilişkin saklanan diğer kare ortaya çıktı. Fotoğrafta Orgeneral Başbuğ, camide dua ediyor...

Günlerdir süren tartışmalara cevap veren fotoğraf karesi nihayet ortaya çıktı. Vakit gazetesinin "ağlama duvarındaki Başbuğ" fotoğrafının ardından, bu kezde Kara "camide başbuğ" fotoğrafı servis edildi.

Fotoğrafı, Hürriyet gazetesinden Ertuğrul Özkök yayınladı. Özkök'ö göre, Türkiye'de Yahudiliği ve Yahudi inancını yıpratmak için elinden geleni yapan Nazi kafaları bulunuyor...

Fotoğrafın kaynağını açıklamadı!
Özkök köşesinde fotoğrafı nereden aldığını söylemiyor; ancak fotoğrafa ilişkin bazı tedaylar aktarıyor. Mescid-i Aksa'da çekilen fotoğrafın günlerdir süren tartışmalara son noktayı koyduğunu da söyleyen Özkök, "ağlama duvarındaki Başbuğ" fotoğrafını yayınlayanların ortaya çıkan bu kare ile yine de utanmayacaklarını ifade etti.

İşte o kare