BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.424,07
HABER /  SPOR

Trabzon Cimboma yenilir mi?

Şampiyonluk yarışı kızıştı. Söylentiler de arttı. Trabzonspor bugün Galatasaray'a yenilir mi? Başkan Şener ne diyor?

Abone ol Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Galatasaray maçında bilinçli olarak mağlûp olacakları söylentilerine tepki gösterdi.

"Kimin şampiyon olup olmayacağı bizi ilgilendirmez" diyen Şener 
futbolcuların galibiyete kilitlendiğini iddia etti..

Şener, Çorlu Trabzonspor Taraftarlar Derneğini ziyareti sırasında, açıklamalardu bulundu:

"Galatasaray maçında bilinçli olarak mağlup olacağız söylentileri var. Kimin şampiyon olup olmayacağı bizi ilgilendirmez. Bunlar tamamen asılsızdır. Trabzonspor'un tarihinde böyle bir şey söz konusu olmamıştır.

GALİBİYETE KİLİTLENMİŞLER

Galatasaray maçı öncesi futbolcularımızı görmenizi isterim. Hepsi de galibiyete kilitlenmişler. Puan olarak biraz altlarda olmamız bizim küçük takım olduğumuzu göstermez. Kulüplerin büyüklüğünü meydana getiren bir takım kriterler vardır. Bizim bugüne kadar kazandığımız şampiyonluklar ve kupalar büyüklüğümüzü gösteriyor."

4 YABANCI 4 YERLİ ALINACAK

Transfer çalışmaları kapsamında Almanya'dan iyi bir kaleci alacaklarını anlatan Şener, "Bonservis bedeli olmayan iyi bir kaleci alıyoruz. Ama isim veremem. Çünkü, isim verdiğimiz zaman futbolcunun fiyatı otomatik olarak arttırılıyor. Türkiye'den de iki flaş transferimiz var. Takımımıza, yeni sezon için dört yabancı, dört tane yerli futbolcu kazandırmayı amaçlıyoruz" dedi.

BORÇLAR YARIYA İNDİ

Trabzonspor kulübünün borçlarını 40 milyon Avro'dan, 20 milyon Avro'ya düşürdük. Borçsuz ve ayakları üzerinde durabilen bir kulüp olacağız. Trabzonspor kulübü çok kısa bir süre sonra genç jenerasyona bırakılacak ve borcu sıfır olan, kendi imkanlarıyla ayakta durabilen bir kulüp halini alacak. Amacımız, kısa sürede eski ve özlenen Trabzonspor'u yaratmak ve şampiyon olabilecek bir takım kurmak."