09 Şubat 2012, Perşembe

Piyasalar
IMKB : 61.412  
Dolar : 1,7515  
Euro : 2,3310  
Altın : 656,37  

İstanbul

 

Ankara

 

Ağrı
-1°

 
BaşlatDurdur
Milletvekilleri paketi değerlendirdi

Milletvekilleri paketi değerlendirdi

19 Mart 2010 Cuma 18:57
AK Parti ve CHP milletvekilleri, anayasa paketi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
BUGÜN VE HERGÜN DOYA DOYA SPOROKUSporOku
 

Meclis'te gazetecilerin sorularını cevaplayan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, "Yeni bir anayasaya ihtiyaç olduğu kesin. 1980'den beri bütün partiler tarafından söyleniyor, ama bir araya gelinip karar verilemiyor. Şu andaki değişiklik kısmi bir değişiklik." dedi. Erdem, değişikliğin 'makul maddelerin düzenlenmesini içerdiğini' kaydetti. Erdem, HSYK'nın yapısının değiştirilmediğini, sayısının artırıldığını da vurguladı.

CHP Ordu Milletvekili Rahmi Güner da paketin gelmesinin ardından bir açıklama yapılacağını söyledi. Güner, ''Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu'nun nüvesinin, onların önerdiği şekilde değiştirilmesine taraftar değiliz. Ancak, HSYK'dan, Adalet Bakanı veya müsteşarın, yürütme organının ya da temsilcisinin çekilmesi halinde, yeni bir oluşuma, tarafsız bir şekilde, taraftar oluruz.'' ifadelerini kullandı.

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (1) adet yorum eklenmiştir.
H.HİLAL GENÇ
20 Mart 2010 Cumartesi 00:00
Paket tamamen fos çıktı.
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Tüm Yorumlar
 
 
 
 
 
 
09 Şubat 2012 Perşembe 17:12
09 Şubat 2012 Perşembe 17:09
09 Şubat 2012 Perşembe 17:00
09 Şubat 2012 Perşembe 17:00
 
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -