BIST 9.089
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,67

MERCEDES'İN EN ŞIK SHOWROOMU KOLUMAN LEVENT'TE AÇILDI

Mercedes-Benz'in en yeni en teknolojik ve en şık shoowroomu Koluman tarafından Levent'te açıldı. 6 milyon TL lik yatırımla açtığı bu showroomda Koluman 7/24 servis hizmeti veriyor.

Mercedes-Benz'in en yeni en teknolojik ve en şık shoowroomu Koluman tarafından Levent'te açıldı. 6 milyon TL lik yatırımla açtığı bu showroomda Koluman 7/24 servis hizmeti veriyor. 

Bu lüks showroomda kendinizi ayrıcalıklı hissedin diye tüm detaylar düşünülmüş. Eğer Mercedes sahibi olmak için gittiyseniz satış danışmanlarının yardımı haricinde kendiniz aracınızı oluşturabiliyorsunuz. Motor, döşeme, jant vs gibi seçimlerinizi yapabileceğiniz digital ekranlar bulunuyor. Ayrıca vaktiniz bol ise dinlenme alanlarında yine size temin edilen ipad ler ile de aynı işlemi yapabilir ardından satış danışmanından destek alabilirsiniz. Hatta bu alanlarda rahatsız edilmek istemiyorsanız yalnız kalabileceğiniz şekilde tasarlanan özel bir bölüm bile var.

Koluman Levent'te bulunma sebebiniz Mercedes sahibi olmak yada araçları yakından tanımak değilde servis içinse 7/24 açık olan servise dilediğiniz saatte gidebiliyorsunuz. Aracınızı beklediğiniz süre içerisinde kafede ikramların keyfini çıkarabilir ve ya daha fazla vaktiniz var ise spor salonunda spor yaparak vakit geçirebilirsiniz. Masa tenisinden pilatese kadar serviste geçen zamanınızı harcanmış olarak hissetmeyeceğiniz aktiviteler bulunuyor bu salonda. Servise gitmeyi eziyet olmaktan çıkarıp keyifli zaman geçirmeye çeviren bu haliyle bile vaktiniz yoksa, Koluman hangi saat olursa olsun aracınızı almak için bir çekici gönderiyor. Aracınızın işi uzunsa yine size kullanabileceğiniz başka bir araç göndererek kendinizi olabildiğince özel hissetmenizi sağlıyorlar. Mercedes-Benz markasının Türkiye'deki en ileri teknoloji ve tasarımla donatılmış bayisini Levent'e yolu düşen lüks otomobil tutkunları mutlaka ziyaret etmeli ..