22 Şubat 2012, Çarşamba

Piyasalar
IMKB : 60.856  
Dolar : 1,7575  
Euro : 2,3265  
Altın : 660,80  

İstanbul
10°

 

Ankara

 

Amasya

 
BaşlatDurdur
İtalya'nın kuzeyinde 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

İtalya'nın kuzeyinde 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

27 Ocak 2012 Cuma 21:04
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
BUGÜN VE HERGÜN DOYA DOYA SPOROKUSporOku
 

İtalya'nın kuzeyindeki Parma kenti yakınlarında meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem, bölgede endişeye neden oldu.

İtalya'nın Emilia-Romagna bölgesindeki Parma kenti yakınlarında bugün öğleden sonra TSİ 16.53'te meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki deprem, ülkenin Milano ve Cenova gibi büyük kentlerinde de hissedildi. Bu kentlerde de halkın korkuyla sokaklara çıktığı bildirildi. Depremde şu ana kadar can ve mal kaybı olmadığı ifade edildi.

Deprem nedeniyle Milano Borsası'nın da kısa süreyle boşaltıldığı gelen haberler arasında yer alırken, depremin yerin 60 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi.

Uzmanların özellikle Milano'nun deprem bölgesi olmadığını vurgulamasına karşın iki gün arayla bir depremin daha olması dikkat çekici bulundu.

Aynı bölgede geçen çarşamba sabahı 4.9 büyüklüğünde, daha önce de Verona kentinde 4.2 büyüklüğünde iki ayrı deprem yaşanmıştı. Her iki depremde de can ve maddi kaybın olmadığı açıklanmıştı.

İtalya Ulusal Jeofizik ve Volkonoloji Enstitüsü artçı sarsıntıların olabileceğini açıkladı.

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
Etiketler: italya , deprem ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -