09 Şubat 2012, Perşembe

Piyasalar
IMKB : 61.412  
Dolar : 1,7505  
Euro : 2,3235  
Altın : 651,12  

İstanbul

 

Ankara

 

Amasya
-2°

 
BaşlatDurdur
İsrail hakkında korkunç iddia!

İsrail hakkında korkunç iddia!

19 Mart 2010 Cuma 13:37
İsrail'e ait iki casus uçağın Türkiye hava sahasından geçerek Macaristan'a indikten sonra 50 yaşındaki bir Suriyeliye suikast yaptığı iddia edildi.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
BUGÜN VE HERGÜN DOYA DOYA SPOROKUSporOku
 

İsrail’de yayın yapan Yeshiva World News adlı haber sitesi, iki İsrail casus uçağının geçtiğimiz Çarşamba günü Türkiye üzerinden geçerek Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de bir Suriyeliye karşı düzenlenen operasyona katıldığını öne sürdü.

Haberini Macaristan basınında çıkan iddialara dayandıran siteye göre, görgü tanıkları önceki gün Budapeşte Uluslararası Havaalanı’nda iki İsrail casus uçağı gördü.

Gözetleme aletleriyle donatılmış olduğu öne sürülen uçakların, Çarşamba günü bir Suriye vatandaşına düzenlenen suikaste katıldıkları iddia edildi.

MACARİSTAN 'DİPLOMATİK GÖREV' DEDİ

Casus uçakların varlığı Macaristan yetkilileri tarafından da kabul edildi. Macaristan Dışişleri Bakanlığı uçakların “diplomatik bir görev” çerçevesinde Budapeşte’de olduğunu iddia etti, ancak başka bir açıklama yapmadı.

Yeshiva World News ise, uçakların Macaristan üzerinde bulunduğu saatlerde Budapeşte’de bir Suriye vatandaşının otomobilin içinde vurularak öldürüldüğünü yazdı.

Site, siyah bir bond çanta taşıyan suikastcının olaydan hemen sonra gözden kaybolduğunu bildirdi.

CASUS UÇAKLAR TÜRKİYE ÜZERİNDEN GİTTİ

Macar medyasının iddiasına göre casus uçaklar İsrail’den kalktıktan sonra Türkiye, Bulgaristan ve Romanya hava sahasından geçerek Macaristan’a ulaştı.

TÜRK HAVA SAHASINA GİREREK SURİYE'Yİ VURMUŞTU
 
6 Eylül 2007'de İsrail savaş uçakları, Türk hava sahasını da kullanarak Suriye'de bir bölgeyi bombalamıştı. Hava sahası ihlaliyle kalmamış, İsrail uçakları yakıt tanklarını Türkiye topraklarına bırakmıştı. Savaş uçakları, nükleer tesis gerekçesiyle Suriye'nin El Kibar bölgesini bombalamıştı.

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (26) adet yorum eklenmiştir.
berat-kurtuluş
20 Mart 2010 Cumartesi 12:26
"...Amerika Birleşik Devletleri, 1972'deb 1996'ya kadar, İsrail'in Birleşmiş Milletler'de her mahkum edilişinde harekete geçmiş ve alınan kararları otuz defa veto etmiştir. Oysa İsrail yöneticileri o sırada Ortadoğu'nun bütün devletlerini parçalama programlarını uyguluyorlardı. Söz konusu program, Lübnan'ın 1982 Şubat ayında istilası sırasında Kivunim (Yönelimler) sayı 4, s.50-59 dergisi tarafından kamuoyuna açıklanmıştır. Bu politika, ABD'nin şartsız desteği sayesinde, milletlerarası kanunun bir "kağıt parçası" (Ben Gurion) olduğu düşüncesine dayanıyor. Nitekim İsrail'in Batı Şeria ve Golan'dan geri çekilmesini gerektiren Birleşmiş Milletler'in 242 ve 338 numaralı kararları geçersiz kalmışlardır."

Geçmişi okumayanlar, üzerinde düşünmeyen ve kafa yormayanlar bugünü anlamakta da ya zorlanır ya da geç kalır. 1896'lı yıllarda tohumu ekilen bir siyasî, ırkçı ve sömürgeci bir doktrin karşısında önlem alamayışımızın cürmünü çekiyoruz aslında. 150 yıldır yaklaşık uyuyoruz ve hep bu gaflet uykusundayken yiyoruz baskınları.
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
alooobirki
19 Mart 2010 Cuma 22:53
israile bir kere de şu chp yada mhp van minute dese de.gözlerimiz yaşarsa.kıyamet mi kopacak acaba diye dualar etmeye başlasak.
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
günbey...
19 Mart 2010 Cuma 17:45
Bizim hükümetin işi budur işte kendi ordusunun silah yüklü kamyonlarına gecit vermez delinin birinden ihbar geldi diye ama israilin uçaklarına buyrun der...!
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Tüm Yorumlar
 
 
 
 
 
 
09 Şubat 2012 Perşembe 13:16
09 Şubat 2012 Perşembe 13:12
09 Şubat 2012 Perşembe 13:11
09 Şubat 2012 Perşembe 13:03
09 Şubat 2012 Perşembe 12:59
 
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -